Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myślę że się zbliżaW końcu się może doczekam zobaczenia piku na testach owu! W 3 cyklu używania ichMyślę że może być jutro, nie?
Kurcze, Pati, tak bardzo mi przykroDziewczyny, niestety kolejny biochem, już trzeci w tym rokujestem zalamana... Beta 9, prożek 0,71
![]()
Daj znaćJest taka cukiernia w Gdyni Pączuś mają wszystkie ciasteczka świata i właśnie robią pączki i rogaliki z nadzieniem w stylu Ferrero. Kupiłam sobie serum bandi z kwasem hialuronowym pod krem, kupiłam konturówek wibo line lock nr 01 bo podobno konturówka nie do zmycia na amen, kupiłam ampułki do twarzy nawilżające z kolagenem w TK Maxx jakiejś firmy której nie znam, tak samo jakaś piankę do mycia ze 100 na 20 zł przeceniona w tk maxx, wzięłam też serum peptydowe z ava natura bo mnie nękało haha i na koniec wzięłam arabskie perfumy sweet heaven cherry bo zawsze chciałam wiśniowe perfumy a przyjaciółka mi bardzo polecała. Jestem ciekawa tej konturówki do ust…
Ja jestem od czerwca ale też podczytywałam wcześniejale cóż, może jeszcze swojego nie wysiedziałyśmy
![]()
A ja napiszę. Dlatego, że nikt nie napisał nic złego. Też dodałaś dziś wpis o wieku - czy miałaś na celu kogoś urazić? NIE. Nie przesadzajmy też, że jedyne jakich słów można tutaj używać to gratulacje, bo w końcu nikt nie będzie tutaj pisał niczego w obawie żeby przypadkiem nie zostać źle odebranym - chyba nie taki jest cel?TU jestem od września. Ale na babyboom jestem od 7 lat. I jestem już drugi raz świadkiem takiej sytuacji i przemywam oczy ze zdumienia.
Ale w świetle obecnej sytuacji, więcej nic nie napiszę.
Może być, ja bym więcej niż dwa dziennie już teraz robiła.W końcu się może doczekam zobaczenia piku na testach owu! W 3 cyklu używania ichMyślę że może być jutro, nie?