reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Właśnie zauważyłam,że Lilmasti (seksmasterka) jest w drugiej ciąży 🙄 znowu się będzie dzieliła relacją z USG dopochwowego itd.
Wszystko na sprzedaż... A najgorsze,że jej to się właśnie opłaca i rękami,nogami - shareting na pełnej 🙄

reklama
Ja ostatnio prawidłową ciążę miałam we wrześniu 21r i (o dziwo) zrobiłam tylko dwa razy betę i przy terminie OM 6+2 była akcja serca itd. Także nie wiem dokładnie ile miała wtedy beta 🤷🏼‍♀️
Mam nadzieję,że wszystko u Was ruszy w dobrą stronę 🩷❤️🩵
od poniedziałku myślę sobie, że „normalny” człowiek by poszedł na usg po skończonym szóstym tygodniu, dowiedział się czy jest dobrze czy źle i tyle. a ja test ciążowy 8dpo, kontakt z lekarką od razu bo heparyna, acard potrzebne. wizyta szybko, bo w historii pozamaciczna 🤡 i tym sposobem od prawie dwóch tyg żyje człowiek w stresie. dzięki i trzymam kciuki mocno również za Ciebie ❤️

od poniedziałku myślę sobie, że „normalny” człowiek by poszedł na usg po skończonym szóstym tygodniu, dowiedział się czy jest dobrze czy źle i tyle. a ja test ciążowy 8dpo, kontakt z lekarką od razu bo heparyna, acard potrzebne. wizyta szybko, bo w historii pozamaciczna 🤡 i tym sposobem od prawie dwóch tyg żyje człowiek w stresie. dzięki i trzymam kciuki mocno również za Ciebie ❤️
No ja miałam właśnie też takie prawie dwa tygodnie w "zawieszeniu" ,gdy robiłam testy ciążowe,bety... Cieszyłam się strasznie. Natura też dawała mi znaki ( kilka 4listnych koniczynek znalazłam, tęcze, bociany) a i tak wyszło jak wyszło. 10 listopada idę do ginekologa i zobaczę czego się dowiem bo we wrześniu,na kontroli po cp - gin znalazł mi torbiel krwotoczną w lewym jajniku,na szczęście nie była duża bo znowu bym musiała mieć operację.
Także teraz to już koniec ze złymi wieściami i innej wiadomości nie przyjmuje 😉❤️

Nic nie straciłaś 😂🤌🏼
A "wyślij mi nudeska" albo ",pokaż sowę" coś Ci mówi?
Też nie mam pojęcia o czym i o kim mowa. 😅

Dziewczyny przestałam Was czytać na jakiś czas, bo u mnie wydarzyło się trochę niefajnych rzeczy o których nie chcę tu pisać. Postaram się bywać tu częściej. Gratuluję, bo widziałam, że są nowe kreseczki.
Co Wasi faceci suplementują? Macie może jakieś fajne kompleksy witamin, albo oddzielnie?

Ja lilmasti znam, znałam ja jeszcze właśnie jako seksmasterke i kiedyś była dla mnie poj*bana. Teraz ją lubię.
Ja nigdy nie byłam jej fanką - zaczęłam ją obserwować,gdy walczyła w klatkach ale przestałam,gdy zaczęła z ciąży robić biznes i np reklamowała laktator, którego nigdy nie używała i mi się po prostu wyświetliła. Jakaś afera z sharetingiem też była no ale cóż - każdy orze jak może 😂😂 po prostu uważam,że nie wszystko jest na pokaz

reklama
Do góry