Kaalaa
Fanka BB :)
Wyczuwam proszenie sie o laczka!No oczywiście że ciągnie i już jadłam śledziez jednej strony mam z tego niezły ubaw ale z drugiej to poza tymi 2 zarodkami, z których jeden jest już u mnie to raczej koniec naszych starań
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wyczuwam proszenie sie o laczka!No oczywiście że ciągnie i już jadłam śledziez jednej strony mam z tego niezły ubaw ale z drugiej to poza tymi 2 zarodkami, z których jeden jest już u mnie to raczej koniec naszych starań
![]()
Czemu koniec, to chyba nie jest Wasza 4 procedura?No oczywiście że ciągnie i już jadłam śledziez jednej strony mam z tego niezły ubaw ale z drugiej to poza tymi 2 zarodkami, z których jeden jest już u mnie to raczej koniec naszych starań
![]()
Doszlam w swoim zyciu do etapu, w ktorym rozumiem dlaczego kolacje w szpitalach daja o 18przeciez 20 to ja juz bym szla spac
![]()
Te śledzie to dobry znak czuję toNo oczywiście że ciągnie i już jadłam śledziez jednej strony mam z tego niezły ubaw ale z drugiej to poza tymi 2 zarodkami, z których jeden jest już u mnie to raczej koniec naszych starań
![]()
Czemu koniec, to chyba nie jest Wasza 4 procedura?
A bo to zalezy od oddzialu i jak daleko jest polozony od kuchniW jakim Ty szpitalu leżałaś, że kolacja o 18w większości kolacja jest o 17
![]()
Proszę nie bić być może (daj Boże) ciężarnejWyczuwam proszenie sie o laczka!prosze pesymizm zostawic za rogiem, nawet tak nie myslec! Zreszta, co ja tam pierdziele! My tylko dla formalnosci czekamy na test, bo to musi sie juz teraz udac!
![]()
Niestety czwarta, z trzeciej podobnie jak pierwszej nie mieliśmy zarodków. Nie pisałam na forum bo był to dla nas ogromny cios i w sumie byłam obrażona na cały świat.Czemu koniec, to chyba nie jest Wasza 4 procedura?
A bo to zalezy od oddzialu i jak daleko jest polozony od kuchnite wyzsze pietra dostaja pozniej, zwykle pamietam tak 17:40-18, ale rekordowo moja babcia kiedys dostala o 16, cukrzyca, wiec wiadomo ze tak dlugich przerw do sniadania o 9 (
) nie mozna miec, wiec miala szczescie, ze ja dokarmialismy, zeby kolo 20 cos zjadla
swoja droga wtedy zobaczylam jakie to jest cchore - 6 rano insulina, wiec cukier spada mega, a sniadanie o 9
logika i to w szpitalu…