patrycja@
Fanka BB :)
Piękna betaMam w koncu wynik mojej bety![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna betaMam w koncu wynik mojej bety![]()
Hmmmmm..... Przepraszam. Mogłam się ugryźć w język. Powiedzieć że to np. mąż ma dziwne objawy i się boje ze się zarażeOdsyłam do punktu 5 regulaminu
Rozumiem oczywiście strach ale mając dzieci pamiętajmy o osobach które ich jeszcze nie mają![]()
Dopiero w sobotę będę miała możliwość pójść na betęJa najwięcej mialam triche ponad 860 ...
Dziewczyny, które tak jak ja nigdy nie dobiły wyżej, jeszcze będzie dla nas pięknie i bety bedziemy liczyć w dziesiątkach tysięcy.
@GosiaZ92 piękne książkowe przyrosty
Dodałam dwie kolejne buteleczki @taisiya i @Monique321, czekamy na betę @Taka Ja, no i oczywiście na kolejne trio kreskowe.
Ale mi się podoba szefowanie jak taki urodzaj pozytywnych wieści wpada pakietami![]()
A tego tez juz nie wolno ?pisac np że dziecko chore etc .Hmmmmm..... Przepraszam. Mogłam się ugryźć w język. Powiedzieć że to np. mąż ma dziwne objawy i się boje ze się zaraże
Ja napisałam o dziecku w tym sensie starań i przyszłej ciąży i strachu co jej jest, gdybym jakimś cudem jednak zaszła w ciążę w tym cyklu.
Czuje wyparcie i to takie trochę niefajne, bo ja nie opowiadam o niej, nie wspominam nie poruszam jakiś pierdołowatych tematów tylko to, że na tydzień przed testowaniem obawiam się jakiejś poważnej choroby którą mogłabym się zarazić.
I chciałabym nadmienić że nie raz któraś tu pisała coś o "starszakach" i nikt uwagi nie zwracał.
Czyli odpowiedzi na moje obawy w związku ze staraniami nie uzyskałam i nie uzyskam bo użyłam słowa dziecko?![]()
PięknieMam w koncu wynik mojej bety![]()
@KiedyPytam
Ja cię rozumiem, mi też chyba zdarzyło się kilkukrotnie wspomnieć o mojej młodej. Na usprawiedliwienie dodam, że pojawiają się tu wpisy typu: w poprzedniej ciąży miałam takie a takie objawy, albo info w którym dpo wyszły kreski (oczywiście wiem że nie wszystkie skończyły się szczęśliwie). Uważam, że poza wspieraniem się jesteśmy tu też po to żeby się wymieniać doświadczeniami.
Może włożę kij w mrowisko, ale to, że już mamy dziecko nie znaczy, że nie pragniemy ciąży równie mocno.
A co do ospy, skoro jeszcze jej nie przechodziła to chyba lepiej teraz niż później. Z tego co pamiętam to najbardziej niebezpieczna jest w III trymestrze
A tego tez juz nie wolno ?pisac np że dziecko chore etc .
Ja pisalam inni tez i nie widzę nic w tym złego.
Jak juz komuś to przeszkadza to niech zwraca uwagę innym jak w latają z buta i piszą coś (a są w ciąży)
Po to jest regulamin.
Jedni mogą pisać,inni widocznie nie .
Pięknie
@KiedyPytam ja myślę, że dziewczyny szczególnie @Hermeneg nie miała nic złego na myśliteż nie raz kasuje jak coś pisze o dzieciakach z szacunku tu do dziewczyn tutaj, które nie mają dzieci bo to musi być trudne
tylko się nie obrażaj i zostań tu!
![]()