Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wyobraźcie sobie, że dopiero dziś jednak będą operować, przetaczali jeszcze krew wczoraj.@marietta2112 obowiazkowo do dosikania w styczniua jak babcia? Wszystko poszlo dobrze?
Pięknej i spokojnej ciążyDziewczyny , ja też chcę się pożegnać , ale czekam na Was wszystkie na wrześniowych mamusiachmam przyrost ok 124% więc liczę że ta ciąża tym razem będzie miała szczęśliwe zakończenie
Dziękuję za wsparcie i ciepłe słowa (szczególnie po biochemie, kiedy głowa zaczyna pisać swoje scenariusze), za możliwość wylania tu swoich smętów i pośmiania w innych tematach niz te „staraczkowe”. Trzymam za Was mocno kciuki
![]()
Nosz kurde, na co czekaja! Wiadomo czy od rana czy po poludniu? Trzymam kciuki dalej, zeby wszystko poszlo dobrzeWyobraźcie sobie, że dopiero dziś jednak będą operować, przetaczali jeszcze krew wczoraj.
Jakieś tam cienie widać, ale to raczej szare, testowe, szczególnie na tych zwykłych testach.U mnie 11dp biało
Ja klasycznie widze cien…U mnie 11dp biało
Tez mi się wydaje że testowaJakieś tam cienie widać, ale to raczej szare, testowe, szczególnie na tych zwykłych testach.