• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Melduję,że u mnie bieluśko.
Obudziłam się z bólem podbrzusza i myślałam ,że się już 🩸 zaczął ale fałszywy alarm

Załączniki

• 1000013379.jpg
    1000013379.jpg
    505,6 KB · Wyświetleń: 63
  • 1000013380.jpg
    1000013380.jpg
    289,2 KB · Wyświetleń: 63
  • 1000013381.jpg
    1000013381.jpg
    420,7 KB · Wyświetleń: 63
Dziewczyny , ja też chcę się pożegnać , ale czekam na Was wszystkie na wrześniowych mamusiach ❤️ mam przyrost ok 124% więc liczę że ta ciąża tym razem będzie miała szczęśliwe zakończenie 🍀 Dziękuję za wsparcie i ciepłe słowa (szczególnie po biochemie, kiedy głowa zaczyna pisać swoje scenariusze), za możliwość wylania tu swoich smętów i pośmiania w innych tematach niz te „staraczkowe”. Trzymam za Was mocno kciuki 🤞
Pięknej i spokojnej ciąży ❤️

@marietta2112 w końcu przyszedł dzisiaj 🩸, także proszę wpisz mi.
Tak czułam, że akurat dzisiaj przyjdzie gdzie tyle rzeczy do zrobienia a tu z bólem.. ale od razie siekamy tabletkę by zapobiec mocnemu bólowi 💪

Ja już tu dzisiaj wchodzić nie będę, także życzę Wam udanego Sylwestra i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, niech przyszły rok przyniesie nam piękne chwile i cudne wymarzone bobaski ❤️
Wszystkim, którym się udało życzę wspaniałej i spokojnej ciąży, a z resztą widzimy się na wątku styczniowym 😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry