Paula. sz
Fanka BB :)
Na oby dwóch jest cień.Ja klasycznie widze cien…
Pojde po pinka chodz watpie na bank testowa i jestem 11dp to marne szanse i brzuch mnie boli jak na okres
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na oby dwóch jest cień.Ja klasycznie widze cien…
No wlasnie na obu jest.. ja nie jestem pewna koloru, ale na czysto szara tez mi to nie wyglada.. jak masz mozliwosc, powtorz, to ze 11 dpo nic nie znaczy, ze jest dopiero cien, a bol brzucha to noNa oby dwóch jest cień.
Pojde po pinka chodz watpie na bank testowa i jestem 11dp to marne szanse i brzuch mnie boli jak na okres
Nic nie mówię ale ja ślepa też widzęNa oby dwóch jest cień.
To juz wstalas?! Jak do 12 dotrwaszDzień dobry ❤
Podaję ostatnią kawusię w tym roku️
To juz wstalas?! Jak do 12 dotrwasz![]()
Ja nawet na miniaturze widzę jakiś cieńNa oby dwóch jest cień.
Ja sie tez czuje okresowo .Ja nawet na miniaturze widzę jakiś cień
Na moim pinku po czasie oczywiście chujocień mały jest ale też z tego nic nie będzie póki co.
Może coś się kręci? Ja miałam ostatnio pozytywny 13 dni po owu +-
Czuję się tak okresowo - także jak do piątku okresu nie będzie to w sobotę albo w piątek rano sikne ale mam tylko płytkowe pinki 20nie kupuje więcej bo nie widzę sensu póki co
A z takich miłych wieści na koniec roku to mamy już adres naszego domu,który jest w trakcie budowyw dwa dni urząd to ogarnął
![]()
Dzisiaj śnieg u nas napierdziela aż miło go widzieć po tych szarościachJa sie tez czuje okresowo .
W piątek bede znać datę drożnośći .moj lekarz sie pyta czy chce w znieczuleniu (oczywiście że tak w znieczuleniu)
Wole to przespać niż później miec kiepskie wspomnienia.
Kaszuby są piękne odkąd moja mama nie żyje ,nie jeździmy tam .