Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

,Oliwka ma dzisiaj senny dzień , wstała o 9 , o 12:30 -15 drzemka i o 18 znowu ją położyłam bo już na oczy nie widziała i jeszcze śpi 

, no i chyba idą 4 bo oprócz opuchniętych (strasznie ) dziąsełek znowu zaczeła gadać przez sen ( objaw zauważony przy poprzednich zębach)
no nie mówiąc o gryzieniu wszystkiego i to z taką zawziętością że ostatnio zauwazyłam że ma jedną jedynkę uchrupniętą nie wiem jak ona to zrobiła 

my też mamy panele inawet skarpety z abs nie pomagają , Oliwka i tak się ślizga 

, Oliwka ma jaskrawo zielony pokoik z dużymi kolorowymi kwiatkami na ścianach , bardzo je lubi i ciągle podchodzi żeby powąchać , planujemy jeszcze przykleić kilka motylków żeby było weselej
:-)
jestem za 1acha i mam pytanko
bo ktoś kiedyś założył taki wątek jak... "co w apteczce?:"
nikt tam teraz pewnie nie zaglada...
no i....
1. czy usuwamy ten wątek i założymy podobny z gotowa lista na 1 stronie co na katar biegunke itd aby nie pytac za kazdym razem beaty o to samo, czy kogo innego
2. czy moze ten watek co jest uzupelnimy???
bo wydaje mi sie ze bedzie przydatny...
co wy o tym myslicie?????/
przydadza sie takie informacje
Myślę, ze idzie jakiś ząbek, bo takiego ma maruda, że uszy więdną... już się środy nie mogę doczekać, bo tatuś wraca:-):-)

skojarzyła wszystko i zaleciła lek i dietke dodatkowo.

Pitruś mądy jest,a co on z kaczuszką jakąś śpi?;-)

a z tym nocnikiem i schodami to normalnie suuuuuper!!!!

ewentualnie powiekszona poprzednia...

;-)