• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Nottingham

Dziękuje bardzo gudrun za foteczki.Pokątach to się nie chowałyśmy.
Ale siedziałyśmy na początku z boku bo Dominika się wystraszyła Tygryska.
Zabawa była świetna..

reklama
Nam tez sie bardzo podobalo na balu.
Gudrun tygrysek spisal sie na medal.Mimo ze moja mala sie go bala to bardzo mi sie podobal.

A my wczoraj bylismy na safari gdzie zwierzeta oglada sie z wlasnego samochodu na wyciagniecie reki.Chodza sobie swobodnie i wogole sie nie boja.I nawet widzielismy jak malpy zaczely masakrowac jeden samochod a wlascicielka miala z tego ubaw:szok:
My szybko dalismy dyla:-DOgolnie to polecam dzieciaczki byly zachwycone.

wow gdzie takie safari jest?
chetnie sie wybierzemy:tak:

Tygrysek staral sie jak mogl, byl tak przepocony ze normalnie mozna by wode wykrecac z ubrania, a zakwasy ma do dzis :P

A mamusie znowu posnely:-p wstawac:-)
mam pytanko do z mamy ktora przyniosla taka rolade zawijana w wafel z bananem w srodku.Bardzo prosze o przepis bo mojej malej bardzo smakowalo i mi tez:sorry2:Z gory dziekuje:happy:

rolade zawijana w wafel z bananem w srodku
brzmi pysznie:-)., ja niestety nic nie zdarzylam sprobowac, za duzo latalam to tu to tam. ale jesli takie bylo smaczne to chetnie sama zrobie:-). dolaczam sie do prosby o przepis:tak:.

gabids - a czemu dzis Cie nei bylo?przyszla caaala gromada mam:-). bylo calkiem sympatycznie, koniecznie przyjdz za tydzien!:-D

Gudrun ja tez zaluje ze mnie nie bylo bo slyszalam ze frekwencja dopisala i bylo bardzo fajnie.Jeszcze mnie nie bedzie przez nastepne dwa czwartki bo Fabian jest w szkolnej sekcji pilkarskiej i do 2 kwietnia wlasnie w czwartki ma mecze.A mamusia kibicuje:-)

Nafnia jesli mozesz to tez podaj przepis na swoje ciasto.Andzelince smakowalo:tak:i mi :rofl2:

I jeszcze slyszalam ze byly mini paczki ktore rowniez byly pyszne.Wiec prosze kolejna mamusie o przepis.

A ja dzisiaj wieczorkiem ide na randke...... do dentysty.:happy:
Pozdrawiam mamusie i dzieciaczki i milego weekendu zycze a jesli ktos wybiera sie w niedziele na wollaton to moze sie zobaczymy.

reklama
Ja sie udzielam:happy:czesto bo wzorowa ze mnie forumowiczka:)
A jak tam dzisiaj na spotkanku?Duzo mamus przyszlo?Za 2 tygodnie ja tez juz dolacze:-)
Dobrej nocki i do zobaczenia jutro na messy.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry