reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

malena śliczne zdjęcie, my awantury mieliśmy w aucie jak był wq starym foteliku, w większym jest ok. Ja jeszcze @ nie mam
kate gratki rozmowy
marma ale fajny wyjazd

My dziś załatwimy skarbówke i zus z papierami, więc mały cześc spaceru będzie z babcią. Pote ja go przejme:)

reklama
Hej.

Ja nagrywam filmiki komórką. Ciesze się, ze sie Wam podoba.
Czytam Was szybciutko i szybko klepie odpowiedz - bo nie chce zeby w pracy widzieli, ze siedzę ciagle na forum hehehe

U mnie ok. W nocy jedna pobudnka z rykiem ale herbatka zadziałała. Hanka siedzi u babci i się wygłupiają a ja siedze w pracy i mi sie nic nie chce.
Pozdrawiam

No to obiadek gotowy, zmywarka nastawiona, ja po śniadanku , młody jeszcze śpi to teraz jeszcze pranie i mogę lecieć na Wrocław :-D

Kaka Hania ma nowego wielbiciela. Normalnie chyba sobie zgram ten filmik i jak Kacpero będzie dokuczał to mu go będe puszczała co by mu się humor poprawił :-D

Marma ja też mojego przechwaliłam bo dzis w nocy też mi sie czesto budzil.
A dzis w planach sprzątanie i spacer i pewnie małe pranie przed czwartkowym wyjazdem. W czwartek do teściów jedziemy na 30-lecie ich ślubu. Poza tym weekend spędzimy u moich rodziców. Niestety nigdzie nie jedziemy poza tym bo mój K w piatek i sobote gra imprezy. a my z Maciem w domku, ale dzięki temu mogę siedzieć na wychowawczym z Małym i nie muszę jeszcze wracac do pracy. Dobra zmykam cos zrobic póki Maciejewski śpi. pozdrawiam.

Właśnie MALENA fotki Izuni jak zawsze super! Coraz piękniejsza ta Twoja mała dama :)

Dziękuję :-D
Ona się ostatnio nauczyła jak robię zdjęcie i mówię uwaga, to strzela spojrzenie w obiektyw i się uśmiecha.
Nie wiem skąd wie, że tak trzeba

No to obiadek gotowy, zmywarka nastawiona, ja po śniadanku , młody jeszcze śpi to teraz jeszcze pranie i mogę lecieć na Wrocław :-D

Nasz nowy pracuś :tak:
Zazdroszczę wypadu do Wrocka! :baffled:

U nas drzemka nr.2
No ale jak się w nocy nie śpi.... :crazy:
Potem spacer. Chyba z chustą pójdę, bo namawiam M. na wyjazd w górki na ten weekend i prawie namówiłam (względy finansowe, ale da radę), a tam wóziem nie pojedzie -poza tym jak wiadomo wózio :angry:

Dziewczyny - chwalę się!!! Od 8 czerwca zaczynam nową pracę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko po mojej myśli, kasa dużo większa, opieka medyczna, bez okresu próbnego od razu na czas nieokreślony + laptop i komórka. Jestem cała w skowronkach i jutro jadę złożyc wypowiedzenie!!!

To chyba dzięki Wam :) :) :)

Ostatnia edycja:
Witam mamuski!!
ale sie wkurwilam :angry:kto sie zna na pitach????i ich rozliczeniu???
Moj odliczyl sobie Weronike i wiecie ze nawet tego 1000zl nie dostanie!!!ma jeszcze 20zl doplacic!!!bo tak im wychodzi. To z tego wynika ze gdyby nie Werka to by musial zaplacic 1000zl do urzedu??!!!!ale z jakiej racji??przeciez pracowalismy w tej smej firmie i mielismy tyle samo wyplaty!!mi wrocili 2000 a jemu 1000nie moga bo musi zaplacic???kto mi to wytlumaczy bo zaraz bialej goraczki z nerwow dostane no!!!!!!!!!!

Drugie pytanko jak robie cyfrowka zdjecia to one maja za duzy format by dodac je np. na NK kto wie jak zmniejszyc format np w programie picassa3???

reklama
Witam mamuski!!
ale sie wkurwilam :angry:kto sie zna na pitach????i ich rozliczeniu???
Moj odliczyl sobie Weronike i wiecie ze nawet tego 1000zl nie dostanie!!!ma jeszcze 20zl doplacic!!!bo tak im wychodzi. To z tego wynika ze gdyby nie Werka to by musial zaplacic 1000zl do urzedu??!!!!ale z jakiej racji??przeciez pracowalismy w tej smej firmie i mielismy tyle samo wyplaty!!mi wrocili 2000 a jemu 1000nie moga bo musi zaplacic???kto mi to wytlumaczy bo zaraz bialej goraczki z nerwow dostane no!!!!!!!!!!

Drugie pytanko jak robie cyfrowka zdjecia to one maja za duzy format by dodac je np. na NK kto wie jak zmniejszyc format np w programie picassa3???
My mamy do zwrotu, ale nie znam się na tyle, żeby pomóc.

Co do zdjęć to ja pomnijszam w programie PhotoFiltre.

Do góry