Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Malena u nas też mleko nie wchodzi i to pod żadną postacią, ani mleko, ani kaszka z butli, ani gęsta łyżeczką, w przypływach nastroju danonka zje, a tak to tylko parówki i bułka z masłem i wędlinąDzidzia wyprawiona na spacer.
Zakupy porobione na urodzinki M.
Będzie na kolację musaka w wersji Bułgarskiej.
A ja siadam do pracy mgr. Znowu
Nigdy tego nie skończę!
A z Izką mam coraz większy problem z mlekiem.
Jak tylko zbliżam się z butelką, to jest straszny ryk.
I ją na wymioty ciągnie na sam zapach.
I nie ważne czy to Bebiko, Bebilon, Kakao czy rzadka kaszka.
Na tym samym mleku gęstą zje.
I co innego z butli pieje, więc to nie butla...
Może coś poradzicie, bo nie chcę jej więcej kaszy gęstej dawać niż raz, bo kluska jest i bez tego
Miłego dnia!
. Kakao próbowałam, ale też nie. Więcej pomysłów nie mam 
Przytulam i zapalam światełko [*]Hej.
Odkąd pracuje czas leci piorunem. Mija dzień za dniem...
Dzisiaj oszedł od nas dziadek mojego M. W maju wykryto u niego raka, szybo nastąpiły przerzuty a dziś już go nie ma...
Jakoś ten rok pechowy jest. W marcu pochowałam babcie, w kwietniu straciłam pracę, teraz dziadek ehh Jak nigdy boje się "jutra" - co przyniesie.
Bogu dziekować, ze mam zdrową córę, że znalazłam pracę ale i tak wiecej tego złego niż dobrego![]()
Również przytulam i Malenko nie denerwuj się.Witajcie!
Poweekendzie już niestety.
Całe dnie na wsi nad wodą, więc udane bardzo.
U Izy to jednak trzydniówka była. Dzisiaj wysypka wylazła.
Dalej się zębol przebić nie może i się maleństwo męczy.
A ja się z M. dogadać coś ostatnio nie mogę.
W...a mnie jak nie wiem co :-(
i to bez powodu... prawie...
Dobrej nocy Mamuśki!
malena a próbowałaś podawać nabiał zamiast mleka? Jeżeli mała nie ma alergii to spróbuj danonki, biały serek, żółty serek, jogurty są nawet dla maluchów. Jak nie chce mleka zawsze może dostać go w innej postaci.

Malena u nas też mleko nie wchodzi i to pod żadną postacią, ani mleko, ani kaszka z butli, ani gęsta łyżeczką, w przypływach nastroju danonka zje, a tak to tylko parówki i bułka z masłem i wędliną. Kakao próbowałam, ale też nie. Więcej pomysłów nie mam
Zdrówka dla maluszków - chorowitków!!
Również przytulam i Malenko nie denerwuj się.
Może jesteś rozdrażniona pogodą ... a może to coś innego ... hmmm.
Hej.
Malena dzisiaj testujesz?? Jestem ciekawa wyników i trzymam kciukasy
Jutro pogrzeb. Po nim pewnie odetchniemy...

i wypinadupsko,wyglada komicznie
:-)

witam ja po nockach ledwo żyje, ostatniołody budzi się nam po kilka razy, ja już okna pomyłam,kowale byli, obiady nastawione, młody teraz spi, a ja poćwiczyłam troche, jak się obudzi to ide machne stajnie, a po południu góra, uff. No i czekam na rtg, bo Duetowi poszedł odczyn i boje się ze to rysik poszedł, zawsze jak jesteśmy na wyjeździe coś musi się stać
Kaka tule mocno
magda ja chyba nie w temacie co ty załatwiasz
malena kiedy powtórka testu