hej dziewczyny!:*
Paluska witaj:* nawet nie pamiętam czy się z Tobą wirtualnie witałam taka jestem oszołomiona teraz hehe

to jak każda się opisuje dla Ciebie w skrócie to i ja to zrobię

więc tak jak wiesz mam na imię Patrycja

(trudne do ukrycia hehe) mam 22 lata a mój TŻ ma 23, za 10 dni bierzemy ślub

studiuje sobie fizjoterapie więc gdyby co to mogę poratować Wasze stare kości (żartuje oczywiście moje drogie

) nie pracuję ale bardzo chciałabym codziennie rozsyłam mnóstwo CV i lipa nikt mnie nie chce

staramy się o dzidzisia, mamy nadzieję, że w podróży poślubnej nam się uda

trzymajcie kciuki za mała fasolkę by jej się udało zagościć

a tak ogólnie to uwielbiam dziewczyny z BB bo są rewelacyjne

gdybyś miała jakieś pytania to wal śmiało
Dziewczyny w piątek dostałam @ więc na weselu nie będę miała i w czasie nocy poślubnej również

A ogólnie to ja już nie mam siły się denerwować:/ już zaczyna mnie to wszystko bawić taka jestem zła!! dzisiaj miałam odebrać moją suknie no to do mnie zadzwonili rano, że przyszła im inna suknia i że jutro przyjdzie moja!! a ja specjalnie ustaliłam sobie wszystko pod dzisiejszy dzien bo jutro mam fryzjera który będzie mi robił pasemka i przde wszystkim próbną pod welon!! później jedziemy ustalić menu. Dzisiaj miałam odebrać kiecke, bo mamy mnóstwo załątwień dzisiaj i tak oto wszystko mi się zrąbało! ale ja tam do nich zadzwoniłam i powiedziałam, że mnie to nie interesuje jak to zrobią ale chociaż welon mają mi dostarczyć do domu bo mam jutro próbna a ja nie mam czasu do nich jechać więc jak oni zrąbali to mają to naprawić! i wiecie co chyba im się głupio zrobiło bo przywiozą mi podobny welon dzisiaj

a z suknią nie wiem jak będzie bo jak wyszła nie tak jak chciałam to ciekawe kiedy mi to zrobią. Gdyby coś było nie tak to suknia mogłaby być na jutro. A tak to jak jutro będzie nie tak to w piątek mnie nie ma:/ dziewczyny porywają mnie na weekend panieński i będzie w dupie za przeproszniem jak będzie coś źle...:/
A druga sprawa dwa tyg temu zamówiłam na necie poduszeczkę pod obrączki, takie karteczki do ciast, wizytówki na stoły i taki woreczek na pieniążki. Najśmieszniejsze jest to, że jeszcze mi paczka nie przyszła :/ dzwonię tam i mnie zapewniają, że paczka została wysłana i na dniach przyjdzie:/
I jak tu się nie denerwować??!!:/