• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Lo Matko!! a cóż się stało z tym forum???? tydzień człowieka nie ma, a tu takie jaja????

Przyszłam się tylko przywitać z Wami i powiedzieć, że żyjemy!!

Dziewczyny... do końca marca mogę mieć utrudniony dostęp do Was!! mam nadzieję, że później będzie łatwiej!!

A tak to żyjemy!! u teściów byliśmy w weekend, nawet fajnie było ... Szymek zdrowy, szaleje..biega non stop :-)

Muszę się jakoś ogarnąć na tym forum, bo na razie coś nie przejrzyste dla mnie jest...przyzwyczajenia....

reklama
Wszystkiego najlepszego mamuski!!!!!!!!
ja dzisiaj caly dzien w pracy, samochod mi sie kolejny raz zepsul.niedobrze mi, dostalam @ a mam plastra przyklejonego, zrobilam test ale negatywny wyszedl.nie wiem o co kaman.

Dzien doberek kobietki te duze i te male;-) czego wam i sobie moge zyczyc...spokoju, poslusznego meza;-)i niezapomnianych chwil:tak:

Mi sie dzionek zaczal bardzo milo ;-) ale co tu duzo pisac bede;-)jacek sie postaral:-D
Mlody szaleje, zocha juz w szkole, cos trzabylo by porobic ale chyba tak ogolnie pozbieram rzeczy ireszte zostawie na jutro;-)
teraz uciekam dopic kawusie narazie mamusie:-)

Wszystkiego najlepszego kobietki i te małe i te duże :)

U nas zapalenie uszu i siedzimy wdomu. Ostatnio mam problem żeby coś napisać bo albo strona w ogóle się nie otwiera albo bez przerwy mnie wywala....:(

lecę sprzątać po maluchu bo ostatnio jak on się bawi to jakby trąba powietrzna przeszła przez mieszkanie.

Jak zwykle Jurata bo mamy z wyjsie na plaze. A co sobie kupiłas pochwal sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja włąsnie przemeblowanie w pokoju maluchów zrobiłam . Maksiol gada do kazuzeli a Antos przekrzykuje muzyke

Hejka! A możesz podzielić się jakimiś fajnymi namiarami na Juratę lub Jastarnię? Chcemy latem się latem z Maksymilianem wybrać - jego pierwsza wizyta nad morzem.

Hej Kobietki Wszystkiego Dobrego Dla Was.Uśmiechu co dnia:)

U nas wielkie lenistwo po weekendzie u rodziców tam mamusia robiła za mnie wszystko a dziś od rana nie mogę chałupy ogarnąć i jakaś taka rozbita jestem i na dodatek zostawiłam swoją kosmetyczkę z malowidłami - ale jakoś dam radę:)Dziś morze spotkano z dziewczynami z forum ale nie wiem czy wypali bo brak tam konkretów.

Aśka morze plastry za słabe.Od zawsze je bierzesz?

Miłego dzionka

Hejka poniedziałkowo i w Dzień Kobiet!
Przepraszam, że się nie odzywam, ale sama nie nadążam za swoim życiem...Maksymilian zdrowy, rozrabia, szaleje i ciągle uczy się nowych słówek, przerabiamy wszystkie na "k", mąż był na zwolnieniu lekarskim - taka ściema mała bo nie miał możliwości wziąć wolnego dnia na egzamin w szkole, więc musiał to w ten sposób rozegrać - ja miałam w czwartek szkolenie, byliśmy też w Warszawie poszukać dla Maksa spacerówki - spasowałam, zostaję przy espiro magic 3 (ten który mamy), ewentualnie jakby się trafił na niego kupiec to wymienię na model z 2010 roku, w piątek odwiedziliśmy bank - będziemy rozbudowywać dom i potrzebujemy kredytu (co i jak z tym domem opiszę kiedy indziej) sobotę spędziłam do szukaniu naszego pokoju w bałaganie, na który moi mężczyźni pracowali cały tydzień, kiedy ja byłam w pracy lub popołudniami kończyłam porządkować służbowe papiery jeszcze w domu...- tyle z tygodnia.

Dziś rano byłam na kolejnym podpisaniu umowy z klientem, a parę minut temu dostałam telefon, że mojego ojca zabrało pogotowie...ech, nie chce mi się już nic mówić/myśleć/pisać o moim ojcu, który sam siebie sukcesywnie wykańcza...Tyle ode mnie.

Wszystkiego najlepszego Kobietki :)

M. na Maksa wspolczuje :(
Marma zdrowka!!!!
Wesolutka ja plastry od 4 lat biore.ale niedawno bralam antybiotyk przy ktorym antykoncepcja hormonalna ponoc nie dziala.wiuec mialam stracha ale test zrobilam i niby ok.chociaz mlody tez byl w 4 tyg ze negatywny:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry