Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
PS. Mama normalnie ze mną rozmawia, co prawda ani słowa o Bebiku, ale... 
AAAAAAAAAAaale mnie nogi bolą, nałaziłam się dziś porządnie. Postanowiłam, że zamiast jechać tramwajem, pójdę pieszo oddać do medycznego wczoraj kupione pończochy uciskowe (źle dobrane) i także pieszo do biblioteki uniwersyteckiej, co dało jakieś... 5 kilometrów. Później poszłam do centrum zaopatrzenia flebologicznego, żeby dobrać pończochy uciskowe, ale że miałam przy sobie za mało pieniędzy, musiałam wrócić do domu i pojechać tam jeszcze raz.
Ale powiem Wam... obsługa idealna. Wymierzyli mi nogi dokładnie, był przy tym lekarz, dopasowali pończochy tak, że nie widać w nich żadnych żylaków - mogę nosić spódnice! Będę teraz bezpieczniejsza i spokojniejsza, bo żylaki mi się w ciąży nie powiększą i że pończochy zapobiegną ewentualnej zakrzepicy. Wprawdzie 300 zł musiałam na nie wydać, ale przynajmniej zapłaciłam za profesjonalizm. A teraz przez tydzień nie pójdę na zakupy, żeby przyoszczędzićPS. Mama normalnie ze mną rozmawia, co prawda ani słowa o Bebiku, ale...
MAMOLINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
GRATULACJE, CIĘŻARÓWO!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

Ale to chyba dobrze, nie chcę być Matką Polką Wózkową...