reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

Sembo, ja też stawiam że to ciąża :-D

Kurcze, ale majówek się nam rozpakowało po cichutku... :tak: A ja dalej w całości :-D liczę, że maksymalnie do przyszłego tygodnia:-D

reklama
czesc dziewczyny spać nie mogę,
Ullana dopiero jak człowiek zemdleje to się nim zajmą na IP.Kurcze to takie przykre:no: dobrze,że już jesteś po no i że z Małą wszystko ok.
Sembo czuję się podobnie.......
Dzieeczyny ja to nie zwracam uwagi na takie pytania.

dzien dobry
widze, ze na BB to nawet nocą produkcja nie ustaje :)

dzięki za rady Dziewczyny, bedziemy probowac kapieli w krochmalu i innych specyfikow do smarowania

nocka w miare spokojna, Iza bardziej sie meczy z bolem brzuszka, ale i Tomek caly czas stęka....ech.... aby przezyc te 3 miesiace (no w sumie 2 mies, bo moje dzieci w niedziele skoncza mieisąc)

milego dnia Brzuszki

Cześć porannie majówki :)

czy mamy już jakąś rozpakowaną ????

Oj dziewczyny, nocne marki :) biedne spać nie możecie. Mi na szczęście ostatnie noce mijają super, tylko jak się już obudzę o 6 to koniec spania :/

no witam
tym co w nocy czuwaly na pocieszenie powiwm.,ze potem bedziecie zasypiac bez problemu na stojaco;-)hehe;-) swoja droga moja mala najgrzeczniejsza jest w nocy.Szybko zjada i senny odlot.Za dnia to juz lubi pomarudzic troche ale generalnie bardzo grzexzna.
ale nam sie cicho rozpakowaly dziewczyny.gratulacje raz jeszczw!Za takie ciche zagrywki za kare prosze wszystko opisac w odpowiednim watku;-) :-*

kamilla dobrze pamietam to Ty z Opola??czy ktora?

ktos.sie.rozpakowal tego 1 maja?bo tyle rezerwowalo ten termin!

Cześć,

Ja w miarę pospałam, pogoda średnia, zamiast pięknie świecić słoneczko jak ludziska mają wolne to ponuro i pochmurno.

Współczuje nieprzespanych nocy tym co spać nie mogły.

Ejlar, ale ten czas leci, już miesiąc?

Noelle super, że córa grzeczna.

Mnie pobolewał w nocy brzuch, kilka razy mnie to obudziło, ale nie jakoś szczególnie mocno, więc nawet nie sięgałam po zegarek żeby sprawdzać co ile. Czekamy dalej.

Wygląda na to że w maju coś się nikomu nie spieszy do rozpakowania;)
W kwietniu szalały a teraz proszę: laba :D

Dzień dobry! :)

Dzień dobry,

jestem wykończona. Od 24 do 4 skurcze co 10, 15 minut. Nieregularne, bolesne lekko ( jak dla mnie ) ale bardzo juz nieprzyjemne, cały brzuch mi twardnieje, ciągnie ile wlezie. Spać się nie da. Teraz mnie już cały brzuch boli, chyba się zmęczył.

Ile mogą trwać te przepowiadające ? bo się wykończe. Ło właśnie leci skurczyk....

reklama
Mnie też twardnieje często... wieczorem tak mnie w szyjce kłuło (wiecie, że Firefox podkreśla mi słowo "kłuło"? Co za debilizm, przecież nie chodzi mi o KUCIE metalu, a o KŁUCIE, czyli ból) w szyjce, że aż mnie wyginało z bólu, młody się wiercił koszmarnie. Ból podbrzusza "miesiączkowy" to już norma, w dodatku w dupsku mi strzeliło gdzieś, jakaś rwa chyba, bo jak sobie źle stanę i próbuję podnieść nogę, to pośladek &%^##$$ :sorry2: :-( :dry:

Do góry