Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
byłam właśnie przed chwilą upuścić krew i czekam, tak jak w tygodniu byłam dość spokojna tak dziś w nocy nie mogłam spać ze stresu… oczywiście zrobiłam wczoraj test pierwszy raz od tygodnia i kreska jest już tak samo ciemna jak testowa, czy coś mi to dało? absolutnie nie
Ja tam mam przeczucie, że będzie cud u Ciebie. A rzadko takie miewam.byłam właśnie przed chwilą upuścić krew i czekam, tak jak w tygodniu byłam dość spokojna tak dziś w nocy nie mogłam spać ze stresu… oczywiście zrobiłam wczoraj test pierwszy raz od tygodnia i kreska jest już tak samo ciemna jak testowa, czy coś mi to dało? absolutnie niena 19 mam wizytę u lekarza ale wątpię że będzie coś widać więc to raczej tylko żeby uspokoić głowę i podjąć decyzje czy wrócić do progesteronu czy nie
dziekuje… mąż też bardzo pozytywnie nastawiony a ja boję się cieszyć, naczytałam się milion wątków z negatywnymi historiami ale znalazłam też kilka pozytywnych więc może akurat? myślę że i tak dzisiejsza wizyta będzie tylko formalnością i jak już to za tydzień byłoby coś widaćJa tam mam przeczucie, że będzie cud u Ciebie. A rzadko takie miewam.![]()
Trzymam kciuki za to, że to będzie jednak jedna z tych pozytywnychdziekuje… mąż też bardzo pozytywnie nastawiony a ja boję się cieszyć, naczytałam się milion wątków z negatywnymi historiami ale znalazłam też kilka pozytywnych więc może akurat? myślę że i tak dzisiejsza wizyta będzie tylko formalnością i jak już to za tydzień byłoby coś widać
Przeczytaj pierwszą stronę wątku!Witajcie dziewczyny
Podpowiedzcie czy mi się wydaje, czy coś tam widać?