• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
A ja wam się pochwalę że dziś po pracy zajechałam do Pepco i kupiłam kolejkę z ciuchcią taką którą się czepia do choinki i naokoło choinki wtedy jeździ ciuchcia😱 niby nic a tyle radości mi to sprawiło chyba naprawdę już się robie stara🫣
Mamy z tamtego roku, ale dziś będzie zamontowana na choince w Naszym nowym domku więc już się nie mogę doczekać. 🥰

🌿Hermeneg hm, zobaczę tą glinke ale obawiam się, że kolejny raz moje wygodnictwo zwycięży 🤪 w sensie używanie sprayu

🌿małopolskapani przykro mi 😥

Juz jestem lekko zrezygnowana co do tego cyklu… Działaliśmy z Mężem piatek, sobota i niedziela. Sluz płodny rozciągliwy od czwartku, w niedziele przezroczysty rozciągliwy ,wczoraj rano typowo jak białko jajka kurzego. Dzis dopiero test owu cos tam pokazal. Nie mamy juz jak podzialac 🥲 musi wystarczyć to co było🥹 załączę wam zdj testu.

Załączniki

• IMG_5114.jpeg
    IMG_5114.jpeg
    336,8 KB · Wyświetleń: 62
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry