• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Pojechalam dzisiaj na zakupy, korki takie jakby jedyny dzien w roku byly sklepy otwarte… a nic nie bylo! Nic! I tak bede zamawiac przez neta, kurde odechciewa mi sie juz stacjonarnie robic jakiekolwiek zakupy…
Też dziś popełniłam ten błąd z myślą o poprawię humoru, ale to co na drogach zobaczyłam plus w sklepach to szybko wzięłam co trzeba, testów nakupowałam i wróciłam do domu.

Też dziś popełniłam ten błąd z myślą o poprawię humoru, ale to co na drogach zobaczyłam plus w sklepach to szybko wzięłam co trzeba, testów nakupowałam i wróciłam do domu.
Ja wrocilam do domu i zamowilam online to co chcialam, a na miejscu nie bylo 😂 do action tez chcialam wejsc, ale jak zobaczylam kolejke do wyjazdu to odpuscilam :D

A tak wgl byłam u nowego gin na NFZ. Nie słuchał co do niego mówię za bardzo, przerywał mi ,momentami mówił jak do nastolatki (mam 32 lata) ehhh Mówił,że ciążę biochemiczne się nie liczą jako ciążę w wywiadzie ginekologicznym 🤷🏼‍♀️
Jedynie wiem,że nie mam już torbieli i jest czysto,nie mam żadnych zmian i możemy działać

@kami1094 ja chyba zostanę na ławeczce bo 30.11 będę miała 26dc także to może być za wcześnie na sikanie na testy jakbyśmy działali - ostatnio miałam owu późno (20dc) także to by się mijało z celem. Jak mi się odwidzi to dam znać ❤️

A tak wgl byłam u nowego gin na NFZ. Nie słuchał co do niego mówię za bardzo, przerywał mi ,momentami mówił jak do nastolatki (mam 32 lata) ehhh Mówił,że ciążę biochemiczne się nie liczą jako ciążę w wywiadzie ginekologicznym 🤷🏼‍♀️
Jedynie wiem,że nie mam już torbieli i jest czysto,nie mam żadnych zmian i możemy działać
Dobra wiadomosc to ta, ze mozecie dzialac, ale gin to no.. przemilcze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry