taisiya
Fanka BB :)
I jak tam sytuacja?Wieczorem nie, dopiero jutro ranojeśli nic się nie zmieni to będzie wszystko wiadomo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak tam sytuacja?Wieczorem nie, dopiero jutro ranojeśli nic się nie zmieni to będzie wszystko wiadomo
Nie ma dwoch kresek rano… a tak liczylam, ze ten grudzien zacznie sie z pompa..Co się stało?
Dlatego tak bardzo zaleca sie monitoring albo chociaż testy owu na wyłapanie peaku lh. Tak to możemy tylko gdybać czy coś moze wyhsc Ci dzis na teście czy nie.Cykle mam po ok 27-29 dni. Podejrzewam że owulacja była 15 dc więc jutro byłoby 10 dpo. Z drugiej strony nie było monitoringu więc kto wie hah ale jajniki bolą mnie od 14 dc do teraz.
Rozumiem, u Ciebie z zastrzykiem jest inaczej... Kurcze skomplikowane to wszystko![]()
Wiadomo, czasami nie ma jak. Mi też dwa razy w lato owu wypadała tak, ze bliżej peaku nie bylo jak poprawić. Nie bierz sobie tego tylko do głowy.U mnie dzisiaj taka krecha bordowa na owulaku, jajniki mnie kują jak nie wiem. I teraz słuchajcie Mąż jest w domu ale leży z gorączką, kości go bolą a jeszcze coś ciężkiego mu spadło na nogę w pracy, że aż cała noga spuchnięta..nawet nie próbujemy.. Niech wyzdrowiejei przygotuje się na maraton po świąteczny
Niby dwa seksy były w weekend, ale nie pokładam nadziei w ten cyklliczę na następny
![]()
Przytulam mocnoDzień dobry dziewczyny u mnie dziś 11 dpo i test bialutki, coś najwidoczniej próbowało wykielkowac ale się nie udałotrudno, próbujemy dalej
![]()
Ale jak to jest, jak się działa w temacie co 2 dni to nie powinno wystarczyć? (biorąc pod uwagę że nie ma żadnych innych po drodze przeszkód)Dlatego tak bardzo zaleca sie monitoring albo chociaż testy owu na wyłapanie peaku lh. Tak to możemy tylko gdybać czy coś moze wyhsc Ci dzis na teście czy nie.
Ja też zawsze sądziłam, ze mam owu 14dc, a testy lh pokazują mi peaki juz 10-11 dnia cyklu, wiec owu jest szybciej.
Znając datę owu, czy z monitoringu czy z testów jesteś bardziej w stanie ocenić kiedy testy będą wiarygodne.
No tak, ale raczej wcześniej owulacji nie mam. A nawet jeśli to i tak działamy od 10 dc, a ile dni po jestem to ciężko wyliczyć dlatego 3/2 dni przed miesiączką będę testować żeby było jak najbardziej wiarygodne.Dlatego tak bardzo zaleca sie monitoring albo chociaż testy owu na wyłapanie peaku lh. Tak to możemy tylko gdybać czy coś moze wyhsc Ci dzis na teście czy nie.
Ja też zawsze sądziłam, ze mam owu 14dc, a testy lh pokazują mi peaki juz 10-11 dnia cyklu, wiec owu jest szybciej.
Znając datę owu, czy z monitoringu czy z testów jesteś bardziej w stanie ocenić kiedy testy będą wiarygodne.
Zgadzam się - u mnie to też jest zgaduj zgadula bo byłam co prawda i ginekologa i mówił mi o pęcherzyku w lewym jajniku ale nawet nie wiem czy pękł bo nie jestem w stanie znaleźć nawet ginekologa tak z bomby - niby mam dwa miasta w okolicy a dostać się tak z dnia na dzień graniczy z cudem nawet prywatnieDlatego tak bardzo zaleca sie monitoring albo chociaż testy owu na wyłapanie peaku lh. Tak to możemy tylko gdybać czy coś moze wyhsc Ci dzis na teście czy nie.