mmartax98
Zaciekawiona BB
Szybko, ciężej nie zauważyłam ale szybko takSzybko czy ciężej?
Bo noworodki i niemowlaki mają czasem tzw sapkę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Szybko, ciężej nie zauważyłam ale szybko takSzybko czy ciężej?
Bo noworodki i niemowlaki mają czasem tzw sapkę.
To się może zdarzyć i być absolutną normą, ale z takim maleństwem pasuje wszytsko skonsultować. Przychodzi do Was położna? Jeśli tak, poproś przy okazji o osłuchanie.Szybko, ciężej nie zauważyłam ale szybko tak
Przychodzi, ale szybciej chyba będę u pediatry bo ma być po świętach a do pediatry wybiorę się już w poniedziałek więc tak jak mówisz, skonsultuje to na pewnoTo się może zdarzyć i być absolutną normą, ale z takim maleństwem pasuje wszytsko skonsultować. Przychodzi do Was położna? Jeśli tak, poproś przy okazji o osłuchanie.
Ale to tylko alarm. Może działać na wyrost. Jak dziecko zachowuje się normalnie jak podchodzisz, to winiłabym alarm, a nie bezdechy.Dziś w nocy włączył się alarm 3 razy .. dziecko od razu się budziło gdy podeszłam, ale to już chyba nie jest normalne? ...
Dziś w nocy włączył się alarm 3 razy .. dziecko od razu się budziło gdy podeszłam, ale to już chyba nie jest normalne? ...
Te monitory nie są jakieś super wiarygodne. Dlatego sugerowałem skarpetkę, bo tam nasz pulsykometr. Wydatek spory, ale inne monitory się nie umywająDziś w nocy włączył się alarm 3 razy .. dziecko od razu się budziło gdy podeszłam, ale to już chyba nie jest normalne? ...
Na przewijaku mamA masz szumisia w łóżeczku?
Jak to się dokładnie nazywa?Te monitory nie są jakieś super wiarygodne. Dlatego sugerowałem skarpetkę, bo tam nasz pulsykometr. Wydatek spory, ale inne monitory się nie umywają
Owlet Smart socks. Może na olx będą jakieś używki w dobrych cenachJak to się dokładnie nazywa?