Lady Strejser
Fanka BB :)
O to dobrze bo mi się inne też wcisnęły ale dobrze,że finalnie ta, którą chciałam Ci się wyświetliła w powiadomieniachHahaha, nawet nie mam żadnej reakcji, w sensie normalnie w powiadomieniach mam ""
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O to dobrze bo mi się inne też wcisnęły ale dobrze,że finalnie ta, którą chciałam Ci się wyświetliła w powiadomieniachHahaha, nawet nie mam żadnej reakcji, w sensie normalnie w powiadomieniach mam ""
![]()
Zdrówka!Dzień dobry
Widzę, że sporo chorowitków. U nas też święta spędzone w domu, z bostonką i rsvPowoli z tego wychodzimy, chociaż nadal jest ciężko. Oczywiście przez to nie liczę na jakąkolwiek ciążę
Mimo że starania są, to jednak do tej pory nie miałam piku na teście, a dziś już 15dc. Miałam stymulację, więc do tej pory ten pęcherzyk powinien już raczej pęknąć... No zobaczymy jeszcze jutro, ale raczej lipa ;/ ehh rok temu było to samo, cały sezon jesienno-zimowy ktoś był chory, więc to kilka miesięcy praktycznie bez starań. Przykro mi, ale co zrobić
@Hermeneg cieszę się, że wróciłaś![]()
Hahahah jeszcze tego do łykania mu trzebaMy jesteśmy właśnie u teściów i mój mąż ma temperaturę 37.7Teraz chyba jego kolej
Mój teść już mu powiedział, że jest taki chorowity przez to, że nie łyka oleju z wątroby rekina![]()
Hahahah jeszcze tego do łykania mu trzeba![]()
Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie - u mnie 14 dc, testy owulacyjne praktycznie białe, dzisiaj już się zafiksowałam, że na pewno coś nie tak i pojechałam do szpitala na USGDzień dobry
Widzę, że sporo chorowitków. U nas też święta spędzone w domu, z bostonką i rsvPowoli z tego wychodzimy, chociaż nadal jest ciężko. Oczywiście przez to nie liczę na jakąkolwiek ciążę
Mimo że starania są, to jednak do tej pory nie miałam piku na teście, a dziś już 15dc. Miałam stymulację, więc do tej pory ten pęcherzyk powinien już raczej pęknąć... No zobaczymy jeszcze jutro, ale raczej lipa ;/ ehh rok temu było to samo, cały sezon jesienno-zimowy ktoś był chory, więc to kilka miesięcy praktycznie bez starań. Przykro mi, ale co zrobić
@Hermeneg cieszę się, że wróciłaś![]()