marietta2112
Fanka BB :)
Witam wszystkich, ja dziś siknęłam i niestety biało, jutro pewnie niewiele się zmieni, więc dupa.
Okres ma byc 6 stycznia.
Okres ma byc 6 stycznia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie już moi kurierzy znają - jeden chodził z moją siostrą do podstawówki, inny to chłopak mojej koleżanki, jeszcze jeden był też trenerem i teraz już nie pracuje tylko nagrywa w necie jakieś swoje mądrościNo i dobry! Dzisiaj wstalam wczesniej, zeby zdazyc zatestowac przed wyjsciem, pomarudze trochekto by sie spodziewal
rano nawet niezle 0.29, ale znajac zycie w ciagu dnia spadnie i znow dupa! Nie moge sie doczekac az temp skoczy i wtedy przeanalizuje sobie te moje testy, ale cos czuje ze bedzie powtorka z poprzedniego cyklu..
z dobrych wiadomosci, przyszedl mi obraz, ktory mial przyjsc przdled sylwestrem, ale kurier sie nie wyrobil.. za to byl tak wczesnie ze zastal mnie w pizamie z rozwalonymi wlosami i po twarzy jakis nowy kurier, jakos dziwnie mi znajomy.. jak on sie tez zorientowal, to widzial mnie w najbardziej niekorzystnym punkcie dnia![]()
Jak okres dopiero 6, to dla mnie moze zmienic sie wszystko!Witam wszystkich, ja dziś siknęłam i niestety biało, jutro pewnie niewiele się zmieni, więc dupa.
Okres ma byc 6 stycznia.
U mnie bylo 2, zawsze ci sami a tu nagle zmianaMnie już moi kurierzy znają - jeden chodził z moją siostrą do podstawówki, inny to chłopak mojej koleżanki, jeszcze jeden był też trenerem i teraz już nie pracuje tylko nagrywa w necie jakieś swoje mądrości
I widzieli mnie totalnie soute z rana , w lumpach do sprzątania pachnącą Domestosem, brudną od ciasta do pizzy
![]()
Raczej dobreDzień dobry, witam się z kawką w łóżku jeszczeprzyszedł wreszcie dziś rano okres, flo owulkę pokazuje bez zmian na 13.01 więc trzymamy się planu
od pierwszego zaczęłam pełną suplementację tego o czym mówiłam ostatnio i o matko ile tych tabsow jest... Łykając to wszystko czułam się jakbym co najmniej miała złe zamiary wobec swojego życia
![]()
A nie masz ostatnio więcej stresu? Ja też wiem po sobie, że jak bardziej się spinam w danym cyklu, żeby szybciej była owulka, to ona właśnie przychodzi późniejNo i dobry! Dzisiaj wstalam wczesniej, zeby zdazyc zatestowac przed wyjsciem, pomarudze trochekto by sie spodziewal
rano nawet niezle 0.29, ale znajac zycie w ciagu dnia spadnie i znow dupa! Nie moge sie doczekac az temp skoczy i wtedy przeanalizuje sobie te moje testy, ale cos czuje ze bedzie powtorka z poprzedniego cyklu..
z dobrych wiadomosci, przyszedl mi obraz, ktory mial przyjsc przdled sylwestrem, ale kurier sie nie wyrobil.. za to byl tak wczesnie ze zastal mnie w pizamie z rozwalonymi wlosami i po twarzy jakis nowy kurier, jakos dziwnie mi znajomy.. jak on sie tez zorientowal, to widzial mnie w najbardziej niekorzystnym punkcie dnia![]()
Niee, jestem turbo wyluzowana przez urlopA nie masz ostatnio więcej stresu? Ja też wiem po sobie, że jak bardziej się spinam w danym cyklu, żeby szybciej była owulka, to ona właśnie przychodzi później![]()
Łee no, owu w 15dc to moje marzenieNiee, jestem turbo wyluzowana przez urlopw sensie wkurzam sie, ale stresu nie, chociaz za wczesnie zaczelam testowac.. jestem tego swiadoma
ale moze byc tak ze owu bedzie w nocy dzis/jutro, jakos czesto miewam wlasnie w nocy, tak czuje po objawach, wiec jutrzejsza tempka powie wszystko, a wtedy w 15dc to wychodzi calkiem calkiem, jak na ostatni 18 dc
wychodzi na to, ze sie normuje