reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

❄️⛄️🌟 Nowy Roczek, nowy kroczek - niech się zjawi tutaj Smoczek! 🍼👶🏻🧸

Heloł ❤

Podaję kawusię ☕
Męczy mnie migrena od wczoraj, mam ochotę wyjść z siebie 😅 Dobrze, że idę dopiero jutro na nockę to jest szansa, że mi przejdzie.

reklama
Hej chciałabym do was dołączyć,staramy się o drugie dziecko już dwa lata o pierwsze tez prawie tyle się staraliśmy i bez pomocy lekarzy by się nie udało pewnie,teraz też jeździmy do kliniki niepłodności,wyniki ogólnie mamy dobre jedynie u mnie jest niedrożny jeden jajowód,teraz mam ostatni cykl już stymulowany i albo się uda albo trzeba podjąć decyzję o in vitro bo już mój lekarz nie widzi innej szansy skoro tyle czasu się nie udało,poproszę o zapisanie mnie na testowanie na 15 stycznia

No i moje drogie mamy to! 😂😂😂 czas skonczyc moj bol dupy, ze testy nie dzialaja 😂

Załączniki

• IMG_6566.jpeg
    IMG_6566.jpeg
    141,7 KB · Wyświetleń: 45
Heloł ❤

Podaję kawusię ☕
Męczy mnie migrena od wczoraj, mam ochotę wyjść z siebie 😅 Dobrze, że idę dopiero jutro na nockę to jest szansa, że mi przejdzie.

Pogoda nie pomaga… mnie tez dzis cmi, ale gorzej mialam 2 dni temu
Moja siostra też ma migreny,leki od neurologa ale pomaga jej też ten lek - jest bez recepty za ok 35/40 zl
1000013478.png

No i moje drogie mamy to! 😂😂😂 czas skonczyc moj bol dupy, ze testy nie dzialaja 😂
Ja mam dopiero 2dc, muszę owulaki zamówić:)
Ostatnio pik miałam 2 cykle z rzędu w 17 dc - jak w tym cyklu też tak będzie to znowu na weekend 🤣 byleby owocny w starania a nie w krztuszacy kaszel i katar 😒
Chyba zamówię Fastep z Amazona - długo ich nie miałam

Heloł ❤

Podaję kawusię ☕
Ja co prawda po kawusi już ale w końcu mogłam trochę się rozruszać. Wczoraj nogi nie mogłam unieść na kilka cm i chłop mi w kąpieli musiał pomagać. 🤣 Współczuję migreny, miewałam kiedyś z aurą. 😫

reklama
Zastanawiam się czy w ogóle miałam owualcje w tym cyklu, bo już 22dc i cycki nie bolą ani nie nabrzmiały. W środę się okaże u ginekologa.

Do góry