Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pogoda nie pomaga… mnie tez dzis cmi, ale gorzej mialam 2 dni temuHeloł ❤
Podaję kawusię️
Męczy mnie migrena od wczoraj, mam ochotę wyjść z siebieDobrze, że idę dopiero jutro na nockę to jest szansa, że mi przejdzie.
Heloł ❤
Podaję kawusię️
Męczy mnie migrena od wczoraj, mam ochotę wyjść z siebieDobrze, że idę dopiero jutro na nockę to jest szansa, że mi przejdzie.
Moja siostra też ma migreny,leki od neurologa ale pomaga jej też ten lek - jest bez recepty za ok 35/40 zlPogoda nie pomaga… mnie tez dzis cmi, ale gorzej mialam 2 dni temu
Ja mam dopiero 2dc, muszę owulaki zamówićNo i moje drogie mamy to!czas skonczyc moj bol dupy, ze testy nie dzialaja
![]()
Mmmm spoladeinka i śrubson po niejMoja siostra też ma migreny,leki od neurologa ale pomaga jej też ten lek - jest bez recepty za ok 35/40 zlZobacz załącznik 1732562
Ja co prawda po kawusi już ale w końcu mogłam trochę się rozruszać. Wczoraj nogi nie mogłam unieść na kilka cm i chłop mi w kąpieli musiał pomagać.Heloł ❤
Podaję kawusię️