reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

❄️⛄️🌟 Nowy Roczek, nowy kroczek - niech się zjawi tutaj Smoczek! 🍼👶🏻🧸

Mmmm spoladeinka i śrubson po niej
Ja się totalnie na tych lekach nie znam.
Męża kuzynka też miewa migreny straszne,3 dni dochodzi do siebie, mdłości itd.
Jej mąż mówił,że gdy była w ciąży to nie miała migren i jak będzie bardzo cierpieć to 4 dziecko jej zrobi "dla jej dobra" - no to taki żart miał być specyficzny (znam męża kuzynkę i jej faceta od 16 lat) w jego stylu ale mina Moniki mówiła wszystko - żadnych dzieci więcej - wolę cierpieć 🫣

Mnie tylko raz złapał taki ból głowy promieniujący, światłowstręt - leżałam na Ketonalu przykryta kocem po uszy i z poduszką na twarzy to po +-2 h przeszło na szczęście 🙃

reklama
To ja migreny tez mam mocne, swiatlowstret, dzwiekowstret, ruchowstret 😂 ale to zawsze 2-3 dniowe, bol glowy raczej malo kiedy, ale wlasnie trwa tak z jeden dzien, to migreny czeste, bol glowy raz na moze 2 lata :D ale staram sie przejechac na takich slabszych lekach i wlasnie glowa pod poduszka, pod koldra, wyciagam tylko nos zeby oddychac i staram sie przetrwac… to mi w genach po tacie przypadlo :D

Zastanawiam się czy w ogóle miałam owualcje w tym cyklu, bo już 22dc i cycki nie bolą ani nie nabrzmiały. W środę się okaże u ginekologa.
Cycki mnie pierwszy raz w zyciu bolaly podczas owu w zeszlym cyklu i tym, ale mniej niz w zeszlym, tak nigdy :D wiec nie wiem czy to wyznacznik :D

Cycki mnie pierwszy raz w zyciu bolaly podczas owu w zeszlym cyklu i tym, ale mniej niz w zeszlym, tak nigdy :D wiec nie wiem czy to wyznacznik :D
Niby tak, ale jak miewam niemal zawsze co cykl a teraz nie ma to już tak sobie myślę. Tak czy siak mówię, niedługo wizyta u ginekologa, zobaczymy.

Wzięłam dwie sztuki ibupromu rapid i przeszło, kurła 🥹
Zrobiłam screena tego czegoś na S i jak małż będzie dzisiai w aptece kupował moje leki na przed transferem to mam nadzieję, że i to dostanie 🤣

Odhaczylam bieganie, dzisiaj też 6 km 😎

reklama
Cześć, chciałabym dołączyć 😀 proszę o zapisanie mnie na 22.01.

Cześć 🥹 witamy w naszych skromnych progach 😁 Napiszesz coś o sobie?

@Hermeneg @maggie97 dzięki dziewczyny, moje wyniki powinny być na dniach i już się trochę stresuję

też się stresowałam, ale najbardziej stresujące było dla mnie czekanie na wynik FRAX 😱

@Carmen2412 @załamanaMatka witajcie 🤗
Fajnie, że tyle nowych osóbek dołącza 🥹

No i moje drogie mamy to! 😂😂😂 czas skonczyc moj bol dupy, ze testy nie dzialaja 😂

No nareszcie 🤣😁

Do góry