reklama

❄️⛄️🌟 Nowy Roczek, nowy kroczek - niech się zjawi tutaj Smoczek! 🍼👶🏻🧸

reklama
Chyba najwięcej jest przed punkcja przy stymulacji tak?

Tak 🙂

Bieganie jest super, ja biegałam przez cały zeszły rok w miarę regularnie, i we wrześniu udało mi się przebiec półmaraton 😁 niestety teraz pokonała mnie kontuzja i od miesiąca już nie biegałam... ☹️

ooo, super 😍 ja mam polmaratony i jeden maraton na koncie 😁

Oj tak ❤️ trójka transferowa bedzie takze mam nadzieje ze trójką na mamusie się przeniesiemy 🥰

Oby ❤️

A czy ktoś z was przechodził przez in vitro?może mi mniej więcej opisać jak to wygląda i ile czasu to wszystko trwa? Chciałabym spróbować żeby potem nie żałować że nie zrobiłam wszystkiego....ale boje się że nie znajdę na to wszystko czasu
Ilość wizyt to bardzo indywidualna sprawa. Też jestem w sytuacji że wizyta=dzień urlopu. Ale do ogarnięcia. Przed procedurami też się wahałam jak ja to pogodze ale strach ma duże oczy. Jeśli będziesz chciała to na punkcję dostaniesz zwolnienie. Na transfer chyba zależy od lekarza. Ja co prawda nigdy nie korzystałam bo w moim grajdole L4 z kliniki niepłodności byłoby sensacją ale jest taka opcja. Jak powiesz lekarzowi jaka jest Twoja sytuacja to na pewno weźmie to pod uwagę, osoby zza granicy robią ivf w Polsce i dają radę więc sprawy organizacyjne nie powinny być przeszkodą 😉

reklama
Ilość wizyt to bardzo indywidualna sprawa. Też jestem w sytuacji że wizyta=dzień urlopu. Ale do ogarnięcia. Przed procedurami też się wahałam jak ja to pogodze ale strach ma duże oczy. Jeśli będziesz chciała to na punkcję dostaniesz zwolnienie. Na transfer chyba zależy od lekarza. Ja co prawda nigdy nie korzystałam bo w moim grajdole L4 z kliniki niepłodności byłoby sensacją ale jest taka opcja. Jak powiesz lekarzowi jaka jest Twoja sytuacja to na pewno weźmie to pod uwagę, osoby zza granicy robią ivf w Polsce i dają radę więc sprawy organizacyjne nie powinny być przeszkodą 😉
No właśnie o to chodzi że u nas w pracy ani w rodzinie nikt nie wie że się staramy tyle czasu o dziecko i że będziemy podchodzić do in vitro tym bardziej,więc wolałabym żeby tak zostało i nie brać także zwolnienia tym bardziej z kliniki,dlatego tak się stresuje bardzo z tym czasem,u mnie z urlopem tez nie jest tak łatwo. Trudno zobaczymy zapisze się do lekarza porozmawiam i wtedy zobaczymy co z tego wyjdzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry