Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam,
Mam do Ciebie wielką prośbę. Startuję w konkursie, liczy się dla mnie każde kliknięcie. Bardzo Cię proszę pomóż. Można raz dziennie do końca lutego. Zostało tylko kilka dni.
Chusta do noszenia dziecka - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com
Bardzo mi zależy.
Pozdrawiam i bardzo dziękuję za pomoc
Lusinek
Hej Tygrynko!
Niestety nie mam czasu aby z Wami pisać. Niesamowicie mi tego brakuje, ale staram się wieczorami czytać i nie raz gęba mi się uśmiecha
Z Adasiem wszystko w porządku, oczywiście musimy się szlajać po specjalistach, ale to przecież dla jego dobra - poza tym wszystkie badania wychodzą pozytywnie, więc nie mam powodów do zmartwień.
No , a poza tym to wiosna przyszła więc wykorzystujemy każdą wolną chwilę na spacery.
Ah... no i w końcu mamy działkę! Marzenie o własnym domu nie jest już takie odległe Będziesz miała gdzie mieszkać kochana hehe.
kasieńka moja córcia jest na podtrzymaniu,olcia warzy 3 kg i chcą żeby jeszcze podrosła,w środę siuńka będzie w domku i będziemy czekać na poród,pewnie tak za 2 tygodnie najpużniej,piszę w imieniu kasiulki,jestem jej mamą,i trzęsę tyłkiem ze strachu,ale dam radę,mieszkam razem z córcią i zięciem,pa dziewczyny,brzuchatki,hihihi
Moja córcia jest w szpitalu w gnieżnie,dziś miała sporo skurczy przez całą noc,ale skurcze już opanowali w szpitalu,starają się powstrzymać poród,na razie się udaje,jak by co dam znać czy coś się zmieni,mama kasi,pozdrawiam,trzymajcie dziewczyny kciuki za moją córeczkę,żeby olka siedziała u mamusi w brzuszku jeszcze,