reklama

.

reklama
Niestety, naczytałaś się głupot w internecie i się nakręciłaś.
Owszem, zdarzały się tu dziewczyny, które robiły testy owu jako ciążowe i im wychodziły, ale to jest wyjątek od reguły i nie ma co na tym polegać.
Zrób test ciążowy, najczulszy, z porannego moczu.

Chyba będę musiała jednak zrobić test ciążowy dziś znowu test ovu pozytywny
Co ma test ovu do testow ciążowych?! Test owulacyjny wskazuje na owulacje, ktora ma nastąpić a nie na ciaze. Testy ciążowe radze robic w dniu miesiączki, badz beta hcg, bo tez bedzie panika, ze ci nie wyjdzie.

Swoja droga przeraza mnie to, ze w taki sposob kobiety podchodza do tematu, nakrecaja sie i nic z tego nie wynika.

reklama
Co ma test ovu do testow ciążowych?! Test owulacyjny wskazuje na owulacje, ktora ma nastąpić a nie na ciaze. Testy ciążowe radze robic w dniu miesiączki, badz beta hcg, bo tez bedzie panika, ze ci nie wyjdzie.

Swoja droga przeraza mnie to, ze w taki sposob kobiety podchodza do tematu, nakrecaja sie i nic z tego nie wynika.
Nie nakręcam się nie wiem skąd ci się to wzięło ... poczytaj sobie ze istnieją przypadki wykrycia ciąży testem ovu . Nie musisz odrazu być niemiła a jeśli już tak chcesz to zachowaj swoją wypowiedz dla siebie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry