…
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
(niedziela) i juz udalo sie wlozyc, aczkolwiek partner wyciągnął penisa gdy nie czul nawet ze niedlugo moze dojsc, a w ciagu tego dnia nie doszedł juz ani razu więc jak nie było bo o gumce tu nic nie manie bylo stosunku przerywanego
Robiłaś test ciążowy ? Skoro jednak była prezerwatywa to nie wiem czemu obawiasz się ciąży. Co do stosunku że stycznia to w styczniu okres był .wlasnie zauwazylam, juz poprawiłam![]()
Może, ale nie musi wiesz nie każdy organizm jest taki sam. Równie dobrze mogłaś mieć cykl bezowulacyjny. Zaburzenia hormonalne. Jest wiele innych przyczyn. Jeśli od stosunku minęło 14 dni zrób test ciążowy.wlasnie wiem, ale niepokoi mnie że się tak spoznia wiec chcialam spytac czy taki nagły stres tuż przed spodziewanym okresem moze go opóźnić