Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej. Ja rok temu w styczniu urodziłam synkaCześć dziewczyny.
Która z Was jest w 3 ciąży. Jak to przechodzicie. Jak jest z wychowaniem dzieci? U mnie wyszło tak że najstarsza córka ma 12 lat , młodsza kończy w czerwcu 6 lat. Przewidywany termin porodu wrzesień. Bardzo dużo obaw
Ja też trzecia ciąża z terminem na wrzesień. Najstarsza córka 13 lat, synek półtorej roku. Ostatnia ciąża nieplanowana więc są obawy, ale wierze, że sobie poradzimy, innego wyjścia nie ma. Jak widać nie my pierwsze i nie ostatnie. U ciebie większa różnica wieku to starszaki już więcej zrozumieją, pomogą. U mnie było ulgą, że mogłam chociaż na chwilę zostawić syna ze starszą córka, żeby wyjść np. do toalety.Cześć dziewczyny.
Która z Was jest w 3 ciąży. Jak to przechodzicie. Jak jest z wychowaniem dzieci? U mnie wyszło tak że najstarsza córka ma 12 lat , młodsza kończy w czerwcu 6 lat. Przewidywany termin porodu wrzesień. Bardzo dużo obaw
HejCześć dziewczyny.