Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli masz 270,a norma między 102 a 496...to ja nie rozumiem,w czym problem?Cześć,
czy ktoś orientuje się jak czytać wyniki badań?
Dziś odebrałam wynik prolaktyny 270 podane normy od 102-496 hmm nie wiem czy do dobrze czy źle. Miał ktoś podobnie. Okres spóźnia się 5 dni ;/
Wynik dobry, nie powinien mieć wpływu na opóźnienie miesiączki. Być może owulacja ci się przesunęła lub to ciąża, zrób test [emoji4]Cześć,
czy ktoś orientuje się jak czytać wyniki badań?
Dziś odebrałam wynik prolaktyny 270 podane normy od 102-496 hmm nie wiem czy do dobrze czy źle. Miał ktoś podobnie. Okres spóźnia się 5 dni ;/
Jeśli masz 270,a norma między 102 a 496...to ja nie rozumiem,w czym problem?
Najwidoczniej owulacja się przesunęła, to się zdarzaTak pytam ponieważ dużo informacji o interpretacji wynikach i kazde inne a okresu brak i test negatywny :-/
Prolaktyna w normie,a to jednorazowe opóźnienie? Wiesz,ja mialam 2300prolaktyny a i tak okres przychodził,tylko nieco pizniej. Może stres?Tak pytam ponieważ dużo informacji o interpretacji wynikach i kazde inne a okresu brak i test negatywny :-/