• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

basen/ćwiczenia dla kobiet w ciąży

Dziewczyny.Jestem w 21 tyg. Czuje się dobrze, nie mam żadnych przeciwwskazań do ćwiczeń i szukam jakieś aktywności dla siebie. Myślałam o zajęciach na basenie z instruktorem lub na sali. Może któraś z Was mi coś poleci. Szukam kogoś komu mogłabym potowarzyszyć na takich zajęciach:)

Pozdrawiam

reklama
Jak byłam w ciąży to uwielbiałam chodzić na basen. Chodziłam sobie rano gdy niewiele osób było i mogłam sobie swobodnie popływać bez wścibskich oczu na sobie :P

Ja chętnie chodziłam na basen, dopóki nie usłyszałam historii współpracowniczki mojej kumpeli - była w połowie ciąży i przy którejś wizycie na basenie czymś się zaraziła albo podrażniła sobie drogi rodne - w każdym razie rzekomo miała to być wina basenu - no i poroniła. Już teraz ostrożniej korzystam z basenów :) chociaż oczywiście to mógł być przypadek jeden na milion.

Mi się właśnie zajęcia na basenie zawsze podobały ale sama sie nie odwazylam. Fitness klub mnie nie przekonuje- jakos nie daje wiary, ze ci instruktorzy mają jakieś pojęcie o ciązy. Kiedys widzialam jak prowadzacy narzucił tempo i kazał skakac ciezarowka. Polowa babek wygladala, jakby miala zaraz urodzic. Nie mówię, że w SNG tak jest. Mam nadzieję, że nie :)

Bardzo chętnie skorzystałabym z zajęć na basenie albo fitnesu. Tylko na Nową Gdynię mam kawał drogi, muszę zjechać całą Łódź, a w pobliskiej siłowni zajęcia są i owszem ale w soboty kiedy my najczęściej jeździmy na wieś.
Może orientujecie się gdzie organizują takie zajęcia? Okolice Dąbrowy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry