Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Idź na betę. Być może ciąża biochemiczna, albo test wadliwy. Beta rozwieje wątpliwości. Najlepiej ja powtórzyć po 48h, by sprawdzić czy przyrost prawidłowySpozniajaca miesiaczka,sennosc,czeste wizyty w toalecie. Niedobrze mi od palenia papierosow. Niedawno mialam biegunke. Dqa dni temu na tescie byla blada,widoczna drugs kreska. W aptece gratulowano,jednak nastepnego dnia zrobilam kolejny test ciazowy,wyszedl negatywny. O co chodzi?
Dziekuje.Idź na betę. Być może ciąża biochemiczna, albo test wadliwy. Beta rozwieje wątpliwości. Najlepiej ja powtórzyć po 48h, by sprawdzić czy przyrost prawidłowy![]()
Beta-czyli badania krwi na test xiazowy?Tylko beta da odpowiedz , testy albo o innej czułości, albo wadliwe
Badanie z krwi ,tak beta hcg , nie test z krwi ,tylko do lab na pobranie krwiDziekuje.
Beta-czyli badania krwi na test xiazowy?
Spozniajaca miesiaczka,sennosc,czeste wizyty w toalecie. Niedobrze mi od palenia papierosow. Niedawno mialam biegunke. Dqa dni temu na tescie byla blada,widoczna drugs kreska. W aptece gratulowano,jednak nastepnego dnia zrobilam kolejny test ciazowy,wyszedl negatywny. O co chodz?Badanie z krwi ,tak beta hcg , nie test z krwi ,tylko do lab na pobranie krwi
Spozniajaca miesiaczka,sennosc,czeste wizyty w toalecie. Niedobrze mi od palenia papierosow. Niedawno mialam biegunke. Dqa dni temu na tescie byla blada,widoczna drugs kreska. W aptece gratulowano,jednak nastepnego dnia zrobilam kolejny test ciazowy,wyszedl negatywny. O co chodzi?
Zrób sobie badania beta hcg , u mnie były takie same objawy , niestety była to ciąża biochemiczna , w piątek zrobiłam betę ponieważ test wyszedł dodatki , z krwi wyszło mi 17 , czyli wczesna ciąża , ale przez weekend czułam że jest coś nie tak ... w poniedziałek zrobiłam betę , wynik powinien być we wtorek , a w poniedziałek wieczorem dostałam regularnych skurczy i wszystko poszło wyniki z bety wyszły 4, czyli już ciąży nie było ... w czwartek mam wizytę u ginekologa czy wszystko się ładnie oczyściło . Zrób badania , jeśli czujesz potrzebę zarejestruj się do ginekologa .Spozniajaca miesiaczka,sennosc,czeste wizyty w toalecie. Niedobrze mi od palenia papierosow. Niedawno mialam biegunke. Dqa dni temu na tescie byla blada,widoczna drugs kreska. W aptece gratulowano,jednak nastepnego dnia zrobilam kolejny test ciazowy,wyszedl negatywny. O co chodzi?
U mnie jest podobnie. Okres powinnam dostac w niedziele ale się nie pojawil,skurcze i bóle typowo okresowe miałam i dalej mam na dodatek dzisiaj pojawiało się mrowienie w piersiach i wrazliwosc. Testy ciazowe wychodza negatywnie Ale za to owulacyjne pozytywne wiec nie wiem co jest grane. nie mam jak zrobić testu z krwi bo nie jestem w PL,u mnie w przychodni odmawiaja tego typu badanie i zostaje mi czekać na okresIdź na betę. Być może ciąża biochemiczna, albo test wadliwy. Beta rozwieje wątpliwości. Najlepiej ja powtórzyć po 48h, by sprawdzić czy przyrost prawidłowy![]()
Kup innej firmy. Testy owu nie potwierdzają ciąży.U mnie jest podobnie. Okres powinnam dostac w niedziele ale się nie pojawil,skurcze i bóle typowo okresowe miałam i dalej mam na dodatek dzisiaj pojawiało się mrowienie w piersiach i wrazliwosc. Testy ciazowe wychodza negatywnie Ale za to owulacyjne pozytywne wiec nie wiem co jest grane. nie mam jak zrobić testu z krwi bo nie jestem w PL,u mnie w przychodni odmawiaja tego typu badanie i zostaje mi czekać na okresczy przyjdzie to się okaze. Po mału zaczynam podejrzewac ze to testy ciazowe są jakieś wadliwe bo mam tylko z jednej firmy wszystkie.
Ja wiem ze nieKup innej firmy. Testy owu nie potwierdzają ciąży.