Beataw1991
Fanka BB :)
Dziękuje za infNa pewno za 2dni powtórz betę bo lekarz też będzie chciał widzieć przyrost ( jak wzrasta jej poziom ) .
A na wizytę to tak za 2 tygodnie,bo teraz to żadne usg nie wykryje jeszcze ciąży.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuje za infNa pewno za 2dni powtórz betę bo lekarz też będzie chciał widzieć przyrost ( jak wzrasta jej poziom ) .
A na wizytę to tak za 2 tygodnie,bo teraz to żadne usg nie wykryje jeszcze ciąży.
a po becie mniej wiecej który to jest tydzienDo lekarza nie prędzej niż 6-7 tydzień wcześniej nie ma sensu.
Z bety nie czyta się tygodnia. Tygodnie liczymy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Na przykład w moim wypadku jest to 18 kwietnia czyli jestem w 7 tygodniua po becie mniej wiecej który to jest tydzien
Z bety nie da się powiedzieć które to tydzień. Kiedy miała ostatni raz miesiączkę?a po becie mniej wiecej który to jest tydzien
MajaZ bety nie da się powiedzieć które to tydzień. Kiedy miała ostatni raz miesiączkę?
Czyli licząc od ostatniej miesiączki dzisiaj masz 4 tydzień ciąży. Do ginekologa zapisz się za 2-3 tyg. Ja byłam w 6t1d i widziałam serduszko.10
Maja
A jaki powinien byc przyrost po 48 h prawidlowyCiąża, powtórz sobie betę po 48h aby sprawdzić przyrost.
min 66% przyrost.A jaki powinien byc przyrost po 48 h prawidlowy
Tez takie mialam zrobilam po paru dniach byly ciemniejsze i do tego elektroniczne i badanie krwi i wyszla ciąża .Hej dziewczyny ,
Jestem 2 msc po wyjęciu wkładki miedzianej , dzisiaj zrobiłam dwa testy są blade kreski czy to ciąża ??
Ja zrobiłam bete dzisiaj 2 raz zobacze jaki jest przyrost mam nadzieje ze wszystko ok bedzie a za 2 tyg do lekarzaTez takie mialam zrobilam po paru dniach byly ciemniejsze i do tego elektroniczne i badanie krwi i wyszla ciąża .![]()