Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie pamiętam czy w 34tc ale jak już mały ustawił się główką do dołu to czułam ból w kroczu.Dziewczyny czy któraś miala ból w kroczu w 34 tygodniu ciazy ?
Mala odwrocona juz byla w 32 tygodniu i brzuch mi się obniżyłNie pamiętam czy w 34tc ale jak już mały ustawił się główką do dołu to czułam ból w kroczu.
Na końcówce był już tak nisko że bałam się siadać żeby nie zrobić mu krzywdy.
A jaka wage miala dzidziaTak, miewałam takie bóle, zwłaszcza jak za dużo chodziłam albo za dużo siedziałam, np. przy stole przy puzzlach czy krzyżówce. Też to było spowodowane tym, że dziecko już w tym momencie i do końca ciąży było ułożone głową w dół. U mnie z uwagi na wagę dziecka, moje gabaryty i pewnie coś o czym nie wiem zaczęła się skracać szyjka i stawiać macica
W 37 tc ponad 3200 g, z tym, że ja jestem drobna a brzuch miałam ogromnyA jaka wage miala dzidzia
U mnie mala miala w 32 tc prawie 3 kgW 37 tc ponad 3200 g, z tym, że ja jestem drobna a brzuch miałam ogromny![]()
No to będzie dużaU mnie mala miala w 32 tc prawie 3 kg
Za tydzien mam kolejne usg to zobaczymy ile przybralaNo to będzie duża![]()