reklama

Brak okresu, POMOCY

Brak okresu, POMOCY
Cześć, nie wiem czy w dobrej kategorii ale potrzebuje pomocy!!
A więc spóźnia mi sie okres 3dni, robiłam test ciążowy ale wyszedł negatywny.
Zamiast okresu wystepuje w mojej pochwie bialo przezroczysty śluz, boli mnie brzuch, rwał mnie lewy jajnik, czuje sie jak przed okresem. Ostatnio byłam chora i zazywalam silny antybiotyk oraz miałam stres ze wzgledu na egzaminy, czy to moze byc powód? Dodam że mam 21lat.

reklama
Rozwiązanie
Brak słów... wszystko co istotne w tej sprawie moje poprzedniczki wymieniły... autorce tekstu proponuje kubeł zimnej wody i lekturę na temat zapłodnienie swojego ciała cyklu i przede wszystkim METOD ANTYKONCEPCJI... na tym zakończmy...
Wszystko zależy od tego czy współżylas w ciągu dni płodnych bez żadnego zabezpieczenia czy nie... stres choroba antybiotyki mogą zatrzymać okres nawet na dwa tygodnie... objawy które masz nie są jednoznaczne niektóre kobiety mają podobnie przed miesiaczka inne traktują je jako typowe objawy ciąży... jeśli byłabyś w ciazy test powinien być pozytywny chodź kreska jeszcze blada...

Brak okresu, POMOCY
Cześć, nie wiem czy w dobrej kategorii ale potrzebuje pomocy!!
A więc spóźnia mi sie okres 3dni, robiłam test ciążowy ale wyszedł negatywny.
Zamiast okresu wystepuje w mojej pochwie bialo przezroczysty śluz, boli mnie brzuch, rwał mnie lewy jajnik, czuje sie jak przed okresem. Ostatnio byłam chora i zazywalam silny antybiotyk oraz miałam stres ze wzgledu na egzaminy, czy to moze byc powód? Dodam że mam 21lat.
Te czynniki, które wymienilas mają wpływ na @. Im bardziej będziesz się nakrecac, tym dłużej będzie Ci się spozniac.

Wiek nie ma nic do rzeczy, jeśli współżyjesz, to ryzyko ciąży jest ZAWSZE.
Nie wkręcaj sobie objawów, nie świruj, tylko czekaj na okres, który się przesunął przez chorobę i leki, no chyba, że uprawiasz seks bez zabezpieczenia (i stosunek przerywany to JEST seks bez zabezpieczenia).

Jedyna najskuteczniejsza metoda antykoncepcji w 100% jest BRAK SEXU! Zadna inna metoda nie daje takiej gwarancji :p
Przepraszam, ale jak czytam te watki to az cycki opadaja. Świadomość wlasnego cyklu i ciala u kobiet jest znikoma. Nie chce byc zlosliwa bo to nie o to chodzi. Moze ja inaczej na to patrze bo jestem po 3 poronieniach i o cyklu owulacyjnym mogla bym doktorat pisac, ale podstawowe wiadomosci na temat np stosunku przerywanego... kochamy sie tak od lat. Napisze tyle. Od kazdej reguły jest wyjatek.

reklama
Stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcji. Moja sześciotygodniowa Niunia jest na to dowodem. Z tym że ja jestem po ślubie mam unormowaną sytuację finansową i z mężem byliśmy tego świadomi. Poprostu założyliśmy że co ma być to będzie :)

reklama
Przestań sobie już wkręcać.
Zacznij się zabezpieczać, jak nie chcesz wpaść; stosunek przerywany tu nie pomoże.
Powiedz swojemu partnerowi, że w celu uniknięcia ciąży chcesz się zabezpieczać i jeszcze coś wizyta u ginekologa wskazana, w celu antykoncepcji. Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry