Hej spóźnia mi się okres 9 dni,brak objawów jedynie czasami zdarzyło się kłucie w jajnikach i ból brzucha lekki jak na okres ,jeszcze nie robiłam testów czy myślicie że to może być ciąża? Cykle mam nieregularne,śluz zazwyczaj teraz gęsty biały naprzemian z uczuciem mokrosci
reklama
gorzka.kawa
Fanka BB :)
Zrób test albo betę, bo nikt tu nic innego nie wymyśli.
gorzka.kawa
no jak spóźnia się okres to logiczne że ciąża może być. Może być, ale nie musi.Wiem ale tak po opisie czy to mogłaby być ciąża?
Polunka
Zaangażowana w BB
Może być ciąża ale nie musi. Ja mimo że z reguły mam bardzo regularne cykle, dwa razy miałam przypadek że okres spóźnił mi się prawie 2 tygodnie. Jeżeli okres spóźnia Ci się 9 dni a test wychodzi negatywny, to myślę że to nie ciąża. Jeśli okres w najbliższych dniach się nie pojawi, skonsultuj się z lekarzem
Polunka
Zaangażowana w BB
Moim zadaniem po takim spóźnieniu, negatywny test wyklucza ciążę. A wiesz kiedy miałaś owulację?Pewnie standardowo powtórzyć test? Negatywny przy braku okresu nie wyklucza ciąży?
reklama
Lady Loka
To zależy kiedy była owulacjaPewnie standardowo powtórzyć test? Negatywny przy braku okresu nie wyklucza ciąży?
Jeżeli ostatnie wspołżycie było 14 dni temu lub więcej, to test jest wiarygodny.