Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anecia nic sie nie martw, ja 03.05 mialam 96 w pasie a dzisiaj przekroczylam magiczne 100cmHehehe... pisałam ostatnio że 4.05 było 94 w pasie i 8 kg do przodu, a dzisiaj po praktycznie 2 tyg. (bo teraz co 2 tyg robię "pomiary") jest 97 w pasie i 10 kg do przodu, więc w 2 tyg 2 kilo do przodu![]()
z kilogramami troszke mniej bo jestem na 8;-)dzięki dziewczyny :-)
A no juz ki opuścił sie na początku 36tc. Mam wielka nadzieję ze jadnak dzidzius bedzie chciał wyjsc wczesniej bo kregosłup strasznie boli juz....
Co do wagi to mam 10-11kg na plusie no i 118cm w pępku.... i cooooooraz ciężej![]()

Dzisiaj robiona fotka
Z usg wynika że jestem w 21tygodniu a termin na 26września
Zobacz załącznik 246698
Czy jest prawidłowej wielkości?Martwię sie czy nie jest za mały bo znajoma stwierdziła że tak.
Witam,
Jakie śliczne brzuszki macie!!tak wam zazdroszczę.mam nadzieję, że niedługo ja będę mogła tu wstawiać swoje zdjęcia.
A to mój brzuszekNie za duży na 21 tc ??
To trzymamy kciuki za zafasolkowanie!
Kobietki co Wy macie z tym czy nie za duży, czy nie za mały itp? Każdej z nas brzuszek rośnie w indywidualnym tempie i jesli wszystko jest ok na usg itp to nie ma się czym martwic :-)
Bo jem tyle co cała moja rodzina razem wzięta ;-)