Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Możliwe@Dwójeczka2 to chyba zależy od szpitala bo ja cewnik miałam założony jeszcze przed znieczuleniem i dopiero wtedy byłam przewożona na salę gdzie docelowo miałam robione cc
a ten kleik i jego smak zapamiętasz na długo .... Tak Ci będzie smakował@seremida pięknie wszystko opisałaPo podaniu znieczulenia będziesz miała założony cewnik, który wyjmą ci później na sali pooperacyjnej pewnie po pionizacji .
Jeszcze dodam od siebie żebyś dopytala w szpitalu czy ojciec dziecka może kangurować. U mnie przy pierwszym CC nie było takiej możliwości ale po drugim, w związku z nową ordynator powiało świeżością i mąż dostał maluszka skóra do skóry
Ogólnie co do bólu po, to raczej wszędzie już dają leki przeciwbólowe na życzenie
A i jako pierwszy posiłek dostaniesz kleik
Powodzenia!
Z tym kleikiem to chyba zależy od szpitala. U mnie były sucharki- sucha bułka i chleb.A i jako pierwszy posiłek dostaniesz kleik![]()
Hej, też niedługo czeka mnie pierwsza cesarka.Hej,
Temat pewnie powtarzany był kilka razy, ale zapytam po raz kolejny.
To moja pierwsza ciąża, niedługo mam zaplanowana cesarkę, której się panicznie boje.
Napiszcie proszę, jak mam się przygotować do tego oraz jak wyglada cały przebieg oraz później.