reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Anastazja to świetne plany masz:-)trzymam kciuki.Ja bym z 3 kierunkami nie dała rady.Ja w ogole zle sie czułam na dziennych studiach.

Patrycja rób jutro tesciora i odrazu pisz.Ja mysle ze bedzie fasol ale bedzie super!!! Razem bedziemy to przezywać:-):-):-)

Niunia ja tez nie wiem czy bede do niego chodziła bo jakiś nie zafajny mi sie wydał taki gbur:no::no:chyba bede chodzić tutaj u siebie do innego lekarza.Bo kazał mi przynies wyniki badań a mój osrodek nie chce mi ich wydać.Poza tym wczoraj na tym placu zabaw była jeszcze taka kolezanka siostry mojego i mówiła ze mam do niego nie chodzić.Więc sama nie wiem.

A ja ogladalam na naszej klasie zdjecia córek moich kolezanek z klasy.I już bym chciała mieć swojego dzidzia przy sobie a tu jeszcze tyleee czasu!!

reklama
Anijka no ja poszłam spać, bo bardzo źle sie czułam :-( Jakiś wirus grypy żołądkowej panuje ... Myślałam, że się wykończe, miałam okropne skurcze żołądka i ledwo co zdążyłam do toalety :szok: Wzięłam nospe, położyłam sie spać i najgorszy ból mam nadzieje przespałam ... Chociaż teraz znowu sie zaczyna :-( Muli mnie, jest mi niedobrze, boje sie, że biegunka mnie tu złapie a jak złapie to dopiero będzie :eek:
Zrobiłam sobie mięte, której wprost nienawidze i zobaczymy co czas pokaże :tak:

Cornelka he he he :-) Ja żartowałam z tym, że będziemy sie nakręcać :-D Chociaż nie moge zaprzeczyć, że co miesiąc bede jak głupia o tym myśleć :eek: Chyba, że bede miała ostre bóle (jak zawsze) to ciąże z reką na sercu bede mogła wykluczyć :tak:

No dziewczyny ... Dzisiaj dużo pracy, zasiłki i multum ludzi. Do tego jeszcze więcej wprowadzania kart, ale i tak bede na BB! :-p Zawsze znajde te 5 minut, żeby coś naskrobać :happy: Także czekam na Was z niecierpliwościa a najbardziej NA WYNIK TESTU (który MUSI być POZYTYWNY) Patrysi :-D:-D:-D
Czekam Słoneczko na dobre wieści :-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!!

Zrobiłam test i wyszedł negatywny... :( no smutno mi trochę bo się nakręciłam, że może jednak...
@ mam dostać dzisiaj chyba, że mi się znowu coś pokręci.

Miłego dnia Wam życzę :*

Będę pewnie i tak zaglądać tutaj także zawsze coś napiszę:)

Mazia jako lekarz nie jest zly .... kazdy ma inne zdanie :) ale ja ide do tej babeczki bo jest zarabista w wtorek mam wizyte zaczybna przyjmowac o 14 ale chyba bede musiaa isc o 13 30 juz kolejke zajmowac zeby zdazyc na 114 15 bo ona ma tyle ludzi a o 16 szkola:)
Anijka podziwiam cie jak ty mozesz o tej porze nie spac:p ja godzina 21 i automatycznie klapki na oczach - WSZEDZIE ZASNE przed ciaza moglam o 6 rano isc spac zreszta nie raz sie wracalo o 6 rano do domu haha a na poczatku ciazy - calymi dniami spalam nawet w pracy!! :-D:-D \szef przychodizl i mnie budzil pracowalam w pubie masakra hah
patyrycja :( szkoda z eto nei fasolinka ...Ale jeszcze sie pojawi zobaczysz nie mysl o dzidzi to ja dostaniesz mwoie ci to :p
Kurcze dziewczyny ja jak przyjezdzam do tesciow to jak wchodze to odrazu ide do pokoju malej , wlaczam karuzele od malej ide do szafy i ogladam ciuszki mojej KSiezniczki normalnie tak nei umie sie doczekac wszystko takie kolore pieknusie rozwe sukienki na wieszaczkach ahhhh:cool2:za tydzien i sie przoprowadzamy do tesciow bo jutro moj m bedzie malowac nasza sypialnie tam u tesciow i nei pozwala mi wdychac farby ps juz pierwsza pazdziernikowa mama na BB ma rozwarcie na 4 cm :) i niebawem bedzie rodzic:):) wiec yto juz nie dlugo
Jem sniadanko i moja mala wyprawia akrobacje:) wypina sie jak sie da najbardziej lubi wypinac pupke:) oby jej to nie zostalo hahah zartuje:)
DZIS WRACA MOJ UKOCHANY:):) ale sie ceisze:)
Milego dnia dziewczyny:):*

Ostatnia edycja:
Patrycja no szkoda :( Mi też jest smutno ;( Ale jak nie teraz to za miesiąc, a może za wcześnie na test? Nigdy nic nie wiadomo. Czekaj cierpliwie :):)

Niunia ale Ci zazdroszcze :) Masz wspaniały czas prawie za sobą, a zaraz będziesz miała swoją Kruszynkę przy sobie :)

Shiraa wątpie czy na test było za wcześnie... według moich obliczeń to @ powinna być dzisiaj więc zrobiłam test w dzień spodziewanej @. Tylko teraz pytanie kiedy dostanę...:/

Niunia czekaj na swoją kruszynkę:) a wszystko już kupione?? wyprawka zrobiona??:)

Patrycja nie znam sie niestety jak to jest z @ po poronieniach ... Dlatego też nie moge Ci doradzić choć baaardzo bym chciała :( Może zacznij mierzyć temperature od nowego cyklu i wtedy sie przekonasz czy Twój organizm "działa" prawidłowo :) To jest raptem 1 minuta dziennie ;)
Ja znowu zaczęłam, bo po bezowulacyjnym mi sie też poprzekręcało ...

Co tu tak cichuteńko? :D Dziewczynki gadać ze mna :(

Ciekawa jestem co dzieje sie z Kingą ... Nie odzywa sie w ogóle :(

reklama
Hej laski :)

Shirra jestem jestem :) wczoraj caly dzien mnie nie bylo bo pojechalam na 1 urodziny innej wrzesniowej ksiezniczki :)

u mnie w zasadzie nudy. Cisze mam taka w domu :D Igor codziennie mowi ze nie chce isc do przedszkola, po czym i tak bez problemu idzie a pozniej nie chce wracac heh
wczoraj dlugo nasza dyskusja trwala dlaczego ma isc....bo on twierdzil ze chce isc do pracy (czyli pojezdzic z M.), ja mu zaczelam tlumaczyc ze dorosli maja swoja prace i do niej chodza codziennie a dzieci maja swoja prace jaka jest chodzenie do przedszkola. Dlatego tam pojdzie. Wiecie co mi odpowiedzial? - a ty nie chodzisz do pracy! hmmmm nie bardzo wiedzialam co mu powiedziec heheh :D moje argumenty legly w gruzach heheh

Do góry