Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pierwszy raz mi się taka babka trafiła
Nie no wiem że to w końcu jej praca, no ale koszmar
Na późniejszą godzinę szła na to samo moja koleżanka (w moim wieku oczywiście) i ją jakoś wpuściła
Zdenerwowałam się bo bardzo chciałam na to iść... No ale poszliśmy na komedię fajną
No i weekend się udał.. 
Ja nigdy nie wezmę raczej papieroska do buzi
Mam nadzieję, że i Ty też już nie, bo to niezłe świństwoooo 

dziękuję bardzo:-):-):-)Lovely witaj! Według mnie wiek 21- bardzo dobry na dziecko ;-) Wiadomo, że to zależy od Was, ale jak jesteście gotowi, to nie ma co się zastanawiać! Powodzenia w staraniach![]()

Ale póki co to szkołę muszę skończyć 
A bym sobie poszla na oszukac przeznaczenia chociaz z reklam tez brzydka prawda wydawala mi sie fajna ale ja czekam do pazdziernika na Weronika postanawia umrzec juz doczekaz sie nie moge jak im wyszla adaptacja ksiazki:-)

mój też nie był na początku przekonany czy chce, ale wystarczyło pobudzić jego wyobraźnie i się udało ;-)

musze isc dzis do lekarza do gin mojej (dzis ide do nowej co pracuje u mnie w szpitalu ) potem do szkoly i za nia zaplacic napisac za mojego oswiadczenie 
isc siorce troche synka przypilnowac a potem odpoczywam bo ostatnio za bardzo sie przepracowuje i musze polezec jak mylam wczoraj podloge na kolanach to mnie takie skurcze chytaly 
i jeszcze te krzyzowe myslalm ze zwariuje ale neich malej sie taknie spieszy az bo musze jechac w tm tygondiu do ikei dokupic jakis maly dywanik polki lampe pameczki i jakies dekoracyjne sprawy i co najwazniejsze musze poprac dzidziusia rzeczy!!! ale to na pryszyly tydzien bo w sobote moj bedzie domalowywal dufit bo zas pojechal ale dzis w nocy wiec byl dluzej z Nami