Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko że to zdj nie określa płci.. Na takim etapie określa się plec na podstawie wyroska plciowego.. W późniejszych tygodniach można zobaczyć co ma między nogami.Hej dziewczyny! Czy Wy coś tutaj widzicie by można już zasugerować płeć dzieciątka? Lekarz stwierdził że już widzi i to mnie zdziwiło bo ja totalnie nie wiem co tam może być![]()
To też się zastanawiam jakim cudem lekarz powiedział że już widzi co tam jest a jak zapytałam na jakiej podstawie to się uśmiechnął i stwierdził że tajemnica lekarska, powiedzieć też nie powiedział co niby tam zobaczył.. Dziwak trochęTylko że to zdj nie określa płci.. Na takim etapie określa się plec na podstawie wyroska plciowego.. W późniejszych tygodniach można zobaczyć co ma między nogami.
Hmm no może i w ten sposób doktorek pomyślał :dZe względu właśnie że nic nie widać odstającego to ja bym kierowała się ku dziewczynce.
ale właśnie, na tym etapie to jest takie gdybanie jeszcze. Na dwoje babka wróżyła.Hmm no może i w ten sposób doktorek pomyślał :d
Mógł zobaczyć ten wyrostek płciowy.. I dlatego wie.. Ja miałam prenatalne w12tyg doktorka zasugerowana płeć na podstawie tego wyrostka.. Nie na podstawie tego co ma dziecko między nogami.. Później byłam w20tyg na połówkowy USG. I już potwierdzila na 100% bo mała ładnie pokazałaTo też się zastanawiam jakim cudem lekarz powiedział że już widzi co tam jest a jak zapytałam na jakiej podstawie to się uśmiechnął i stwierdził że tajemnica lekarska, powiedzieć też nie powiedział co niby tam zobaczył.. Dziwak trochę![]()
Teoretycznie dziewczynka bo wyrostek jest ułożony płasko, ale mogła też pępowiną tak się ułożyć. U mnie na początku miał być chłopak bo wyrostek podniesiony ku górze. Okazało się potem, że pępowiną podeszła i w 17 tygodniu była już dziewczynka.Hej dziewczyny! Czy Wy coś tutaj widzicie by można już zasugerować płeć dzieciątka? Lekarz stwierdził że już widzi i to mnie zdziwiło bo ja totalnie nie wiem co tam może być![]()