reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

choroby dzieciaczków :(

Dzięki. Dałam jej banana z ryżem, bo banan zawsze na nią działał zatwardzająco.
Marchwkę z ryżem dam jej na pierwsze danie, na drugie normalnie mięsko z warzywami- zobaczymy.

reklama
Aha, jeśli chodzi o warzywa, to lekarka mówiła, żeby unikać warzyw "kapustnych" (kapusta, brokuł, kalafior) w czasie biegunki. No i żeby dużo piła, bo moja się już zdążyła częściowo odwodnić od rana do 17, czyli do czasu wizyty lekarskiej - za co dostałam opiernicz oczywiście.

Kasiunka, spróbuj ten enterol. Może mocno odgazowana cola pomoże (oczywiście w rozsądnych ilościach), flipsy, marchwianka.

Zdrówka chorowitkom życzymy :-)​

Basiek i kasiunka - oj to nie dobrze :-( :-( - biedna Pola - oby szybko to minęło - kurcze basiek - teraz jeszcze twojej julci ta głupia infekcja się przyplątała

Basiek, na infekcje dróg moczowych najlepsza jest żurawina (zwykle sok). Sprawdzone na Piotrku i jego podwójnych nerkach :-)

basiek ja polecam vita butin to są kapsułki żurawinowe właśnie jak pisała Ania:)moja Ewa to brała na zakwaszenie moczu właśnie,córka mojej kumpeli biere to non stop:)

Podpisuję się pod tym co napisała abryz, ja będąc w ciąży tylko żurawiną leczyłam infekcje pęcherza-jeśli kupi się syrop żurawionowy mozna go po prostu dodawać do herbatki.

reklama
a moja ma chyba cos z gardłem bo od dwóch dzni ma taki dziwnie zmieniony głos ale nie zachowuje sie jak chore dziecko nie wiem.....
taki smieszny zmieniony jakby w krtani:confused:

Do góry