reklama

Ciąża biochemiczna

Witam po ciąży biochemicznej BHCG wzrasta pierwszą betę robiłam 29 maja wynosiła 108,20
Druga beta 3 czerwca 167,40 A dzisiaj (05 czerwiec) wynosła 232,80 , ginekolog skierował mnie do szpitala A oni nic nie wiedzą i ponowne BHCG mam robić w poniedziałek i pytanie czy ktoś miał tak samo ? Czy potrzeba wyczyszczenia

reklama
Witam po ciąży biochemicznej BHCG wzrasta pierwszą betę robiłam 29 maja wynosiła 108,20
Druga beta 3 czerwca 167,40 A dzisiaj (05 czerwiec) wynosła 232,80 , ginekolog skierował mnie do szpitala A oni nic nie wiedzą i ponowne BHCG mam robić w poniedziałek i pytanie czy ktoś miał tak samo ? Czy potrzeba wyczyszczenia
Moim zdaniem przy biochemicznej beta spada a nie rosnie

Mi trochę tak skakała i okazało się że to ciąża pozamaciczna. Było widać pęcherzyk w jajowodzie ale też nie od razu.
A nastąpiło już u Ciebie poronienie ?
Mi po pierwszej ciąży biochemicznej beta spadała . Poronienie samoistne i nie wymagałam dodatkowego czyszczenia.

Ja betę miałam bardzo niską (środa 13, piątek 25), a w środę, kiedy nastąpiło poronienie spadła do 2.
Lekarka poinformowała, że gdyby wzrosła powinnam zgłosić się jeszcze raz, za jakies dwa tygodnie, żeby ewentualnie wykluczyć pozamaciczną albo zakwalifikować na zabieg..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry