Mythopoeia
Fanka BB :)
Moja koleżanka zachodziła trochę ponad 3 lata, ale w końcu się udało. To chyba nie jest choroba przy której "się nie da".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zrób sobie bete , jeśli wyjdzie negatywna ,to umów się do ginekologa niech sprawdzi skąd zatrzymanie @Cześć dziewczynyrównież jestem hashimotką. Od niedawna staramy się o dzidziusia. Mąż ma nadzieję na "złoty strzał", @ spóźnia mi się 4 dni a zawsze miałam regularne miesiączki. Zrobiłam test płytowy w poniedziałek ale niestety wyszedł ujemny. A @ jak nie było tak nie ma. Co mogę zrobić w takiej sytuacji?
Dzięki. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrzeZrób sobie bete , jeśli wyjdzie negatywna ,to umów się do ginekologa niech sprawdzi skąd zatrzymanie @
Pewnie że będzie , co ma nie byćDzięki. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze![]()
Tak. Lecze się od 4 lat. W tym roku wprowadził mi lekarz suplementacje selenu i cynku. Nie mam już objawów typowych dla hasi. Od 2 miesięcy biorę kwas foliowyPewnie że będzie , co ma nie byćrozumiem że leczysz hasimoto ? ważne że regularne cykle masz to dużo
No to super, Trzymam kciukiTak. Lecze się od 4 lat. W tym roku wprowadził mi lekarz suplementacje selenu i cynku. Nie mam już objawów typowych dla hasi. Od 2 miesięcy biorę kwas foliowy![]()