• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża

Czekooolada

Początkująca w BB
Witam mam takie pytanie bo nie mogę nigdzie znaleźć wątku, czy ustepujacy ból piersi przed okresem oraz jego brak wyklucza ciążę?czy jest tu jakaś mama która tak miała . Zastanawiam.się czy iść po test czy nadal czekać....

reklama
Rozwiązanie
Mnie bolały tak jak na okres czyli standard 😁 zrobiłam test bo okres się spóźniał i wyszły dwie kreski . Dopiero później piersi zaczęły bardziej bolec i stały się większe . Polecam zrobić test .
Witam mam takie pytanie bo nie mogę nigdzie znaleźć wątku, czy ustepujacy ból piersi przed okresem oraz jego brak wyklucza ciążę?czy jest tu jakaś mama która tak miała . Zastanawiam.się czy iść po test czy nadal czekać....
Mnie w ogóle nie bolały. Ani przed testem aż do teraz. 10+1
A ja właśnie mam problem ,taki że mnie dziś przestały boleć A tu żadnych objawow na okres ... zawsze tam sucho przed A teraz mokro . Cały czas nurtuje mnie to czy te piersi muszą boleć dłużej

Ja też się zamartwialam jak przestały boleć[emoji2] A teraz śpi na mnie mały człowieczek.
Może Cię też boleć brzuch jak na okres do około 16 tygodnia ciąży [emoji4] jeśli okaże się ze to ciąża
Mnie tym razem nie boli wgl brzuch A zawsze przed okresem mam te bóle już na kilka dni przed i zawsze muli mnie ,a tym razem nic jedynie kilka dni temu kul mnie jajnik z prawej strony aż na miednice szlo, chyba pójdę dziś po test . Zapomniałam jeszcze dodać że myslalam wczoraj że okres się zaczął bo zobaczylam rozowa taka jakby nitkę krwi A tu nic dalej jak nie było tak nie ma . -.-

Ciążę potwierdzisz tylko testem (jak nie jest za wcześnie),lub robiąc test z krwii.
Osobiście nie szukałabym potwierdzenia/wykluczenia na podstawie objawów,czy też ich braku.

PS. Mnie piersi bolały dosłownie chwilę i to od 7tc do ok 9.
Tak zostało do dzisiaj - 29 tc.
Powiem więcej... Chcąc zajść w ciążę miałam wszelkie objawy :)
Będąc już w ciąży objawów brak...zero :))))

.

Ostatnia edycja:
reklama
reklama
Ciążę potwierdzisz tylko testem (jak nie jest za wcześnie),lub robiąc test z krwii.
Osobiście nie szukałabym potwierdzenia/wykluczenia na podstawie objawów,czy też ich braku.

PS. Mnie piersi bolały dosłownie chwilę i to od 7tc do ok 9.
Tak zostało do dzisiaj - 29 tc.
Powiem więcej... Chcąc zajść w ciążę miałam wszelkie objawy :)
Będąc już w ciąży objawów brak...zero :))))

.
Ogólnie staramy się ponad pół roku od rzucenia anty i nadal nic jutro rano zrobię test jeśli nadal nie będzie @

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry