Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
-To i tak powinien być max 1. Coś jest nie tak. A jak długie masz cykle?
Taki progesteron to powinien być dopiero 7 dni po owulacji.
edit. Jeśli nie masz PCOS ani problemów z wątrobą, to warto przebadać się pod kątem nowotworów nadnerczy, jajników oraz guzów przysadki.
a co sądzicie o dotychczasowych wynikach ?Ogólnie ilość badań, które wykonałaś, to dopiero sam początek.
Polecam udać się do kliniki niepłodności. Oni już Was dalej pokierują.
no własnie pokierowali niedługo ide na hsg niestety nie wiedzą o co chodziOgólnie ilość badań, które wykonałaś, to dopiero sam początek.
Polecam udać się do kliniki niepłodności. Oni już Was dalej pokierują.
Czekam na wyniki krwi badania Endokit w usg nie widać nic, zapalenie przydatków nie wiadomo z jakiej przyczyny to było 8 lat temu i jedyne co pamiętam że siedziałam na zimnym betonie. - dostaalm ostrego bolu i leczylam sie antybiotykami dopochowymi i doustnymi nie pamietam wiecej szczegolow w kazdym razie bylam pod opieka gin, Pakiet uro zrobiony tydzień temu czekam na wyniki.. jedyne co mi zle wyszło narazie tp ph z biocenozy bo 5,5.Jesteście pod opieką kliniki nieplodnosciowej? Bardzo bolesne miesiączki są objawem który może świadczyć o endometriozie, więc koniecznie wybierzcie się do lekarza który się w tym specjalizuje i potwierdzi lub wykluczy taką diagnozę. Badania z krwi (np. endo RNA) mają małą wartość diagnostyczną, i specjaliści i tak rekomendują zrobienie specjalistycznego badania USG pod kątem endometriozy lub rezonansu miednicy mniejszej pod kątem endometriozy. W jaki sposób miałaś leczone zapalenie przydatków? I co było przyczyną? Miałaś robiony wtedy pakiet urogin? Diagnostyka niepłodności jest bardzo rozległa, a badanie hormonów to ledwo podstawy. Wiele z nas ma za sobą dogłębną diagnostykę obojga partnerów (badania genetyczne, immunologiczne, gospodarki cukrowej, hormony, wirusologia, szczegółowe badania narządów rodnych itp) i wprowadzone leczenie na tej podstawie.
Bo pisałaś, że masz progesteron 15 w fazie folikularnej.wszystkie badania morfologia i biochemia jest w normie, hormony to samo. Ska pomysł o nowotworach.. wyszłoby już to w badaniach. Przez rok zrobiłam wszystkie możliwe. Nie mam żadnych dosłownie objawów nowotorowych nadnerczy czy przysadki.
Przez osłabiony internet też mi się później odpowiedzi pokazują juz wsystko rozumiemBo pisałaś, że masz progesteron 15 w fazie folikularnej.
a co myślisz o ph 5,5 i amh 8?Bo pisałaś, że masz progesteron 15 w fazie folikularnej.
A dotychczasowe wyniki, to w sumie nic nie mówią o problemie z zajściem w ciążę.