Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
upssss.........:-) nie wiem co ja sobie ubzdurałam hihi. w każdym bądz razie to i tak fajnie i jakoś miło mi tak a Zosieńka urodziła się o 8:30 więc jest troszku starsza:-) ;-)
:-) No tak Stokrotki Sandrusia urodziła się 17.06 a więc w ten sam dzien co Kubuś - Sumki . Dawno mnie tu nie było ale jednak mam cos wspólnego ze Stokrotki, obaj nasi męzowie pracują w Irlandi gdzie też byliśmy przez jakiś czas i dlatego nie było mnie na forum od sierpnia. My narazie nie podjeliśmy decyzji o zamieszkaniu w Irlandi więc teraz jestem w Polsce i nareszie mogę popisać trochę na b b. Pozdrawiam was wszystkie cieplutko i te które pamiętam z ciązy i te nowe mamusie pozdrawiam również wszystkie czerwcowe dzieciaczki a kakaw to inaczej Kaka W bo mam na imie Kasia.
kakaw a gdzie twój mąż dokładnie jest . my zdecydowanie jesteśmy za przeprowadzka co niebawem sie urzeczywistni :-) dopóki będą nas tam chcieki i bedzie praca to bedziemy w irlandii siedzieć