U
użytkowniczka 212
Gość
tak!!! Też nie czaję odsłaniania brzucha publicznie, nie rozumiemTo kolejna rzecz której nie rozumiem to te krótkie bluzeczki ledwo do brzucha
kto to w ogóle wymyślił i po co![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak!!! Też nie czaję odsłaniania brzucha publicznie, nie rozumiemTo kolejna rzecz której nie rozumiem to te krótkie bluzeczki ledwo do brzucha
kto to w ogóle wymyślił i po co![]()
U mnie nie ma dress codu. Ale zdarza mi się, że mam spotkanie z prezesami zarządu więc pasuje być w miarę łądnie/dobrze ubranym. Kupiłam sobie sorty do pracy, ale eleganckie z paskiem, do tego szpilki i może będzieJa pracuję w biurze, ale z racji, że sama sobie dress code ustalam to nie wiem czy moja odpowiedź coś Ci da.
W każdym razie latem chodzę głównie w sukienkach do kolan z krótkim rękawem, albo jeansy + koszulka. Nie noszę wydekoldowanych bluzek, koszulek na cienkich naramkach, krótkich spodni, mini spódniczek, podartych spodni, ale to tylko moje szurnięciaU mnie w biurze jest bardzo chłodno całe lato, więc zawsze mam jakiś kardigan albo marynarkę.
Ja nie rozumiem tej mody teraz na "niechlujne" ubrania. Luźne dresy -ok. Ale za duże o dwa rozmiary, do tego wyciągniete bluzy. Dziewczęta teraz takie noszą, wygladają jakby o siebie nie dbały. A chłopcy w drugą stronęTo może przy okazji dress codu poruszmy też temat: Ubrania których nie lubicie/nie rozumiecie czemu ludzie to noszą xD może zahaczyć też o jakieś urodowe rzeczy.
Dokładnie. W innych działach to inaczej, ale u mnie trzeba. Spotkania przez video codziennie no to człowiek musi jakos wyglądaćwłaśnie. Szczezre mówiąc dziwi mnie jakiś dress code w firmie w której nie masz kontaktu z klientem. No wiadomo, że są jakieś kwestie przyzwoitości, żeby nie chodzić w spodenkach do pipy czy z gołym brzuchem, ale chodzenie pod kołnierzykiem po to, żeby siedzieć przy kompie i kilkać w komputer to przesada.
Uzywam Ony Bio ale nireegularrnie więc nie mam zdania. Ale jak mi mega wypadały włosy to biotyna + wcierka z Pharmaceris zrobiły cudaa macie jakieś polecjaki wcierek do głowy? Poza tą grow me tender, bo ją znam
jak ja pracowałam w biurze, to musiałam ze sobą brać sweter/szal bo tak z klimy dawało xD wiec nie musiałam się martwic o to ze kogoś zgorszę pokazywaniem ramionTo może przy okazji dress codu poruszmy też temat: Ubrania których nie lubicie/nie rozumiecie czemu ludzie to noszą xD może zahaczyć też o jakieś urodowe rzeczy.
Albo gorzej.. obcisłe krótkie spodenki do połowy udaMnie najbardziej śmieszy moda u facetów na ściągnięte spodnie do kolan i uwidocznienie gaci
Tak zwana moda na ***** w kroku![]()
Spróbuj mom jeans z sinsaya, są dobre na start przygody z luźniejszym fasonamija mentalnie 2010, bo team skinny jeansjuż od jakiegoś roku się zbieram, zeby kupić jakieś luźniejsze spodnie, ale jakoś nie mogę się przemóc
![]()