Kotciara
Moderator
to na szczęście i tak akceptowalnieW porównaniu do poprzedniego miesiąca to 2 dni, wiem że to tyle co nic, ale dopiero w sumie 2 cykl tak dokładnie robię te owulaki i widzę różnicę![]()
jak głosi stary slogan
NA TRZOOON!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to na szczęście i tak akceptowalnieW porównaniu do poprzedniego miesiąca to 2 dni, wiem że to tyle co nic, ale dopiero w sumie 2 cykl tak dokładnie robię te owulaki i widzę różnicę![]()
juz powiedzialam staremu, ze czekaja go jeszcze 2-3 dni roboty xdto na szczęście i tak akceptowalnie
jak głosi stary slogan
NA TRZOOON!
kocham, kocham, kocham!Cześć dziewczyny![]()
Prawie całe życie ze mnie uszło, kiedy czekałam aż w końcu się ta kreska wybarwi
A na drugim zdjęciu wrzucam pinka z wczoraj, ale jak na razie wychodzi jeszcze słabo.![]()
W Amsterdamie to się inne rzeczy próbuje moja drogaA na poczatku lipca lecimy na kilka dni do Amsterdamu to moze wyprobuje jakies holenderskie testy ciazowe![]()
haha, to nie moj rodzaj imprezowaniaW Amsterdamie to się inne rzeczy próbuje moja droga![]()
noo, jak byłam to na każdym kroku można się nawdychaćhaha, to nie moj rodzaj imprezowaniaale co sie nawdycham na ulicach to moje
![]()
nie lubie spozywac, ale zapach mi bardzo odpowiadanoo, jak byłam to na każdym kroku można się nawdychać![]()
ja też nie lubię, ale bedąc w Holandii się skusiłam. Trochę się pośmiałam i tylenie lubie spozywac, ale zapach mi bardzo odpowiada![]()
Ja razem z moją BFF zrobiłyśmy sobie objazd po Holandii w ramach wycieczki pomaturalnejhaha, to nie moj rodzaj imprezowaniaale co sie nawdycham na ulicach to moje
![]()