AScarlett
Moderator
Oj to dawno było. Nie było jakiegoś trolla który wypisywał na priv i zapraszał na swojego trzona? Coś takiego kojarzę, ale może mieszam...A w ogóle kto jest autorem tego pięknego staraczkowego słowa?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj to dawno było. Nie było jakiegoś trolla który wypisywał na priv i zapraszał na swojego trzona? Coś takiego kojarzę, ale może mieszam...A w ogóle kto jest autorem tego pięknego staraczkowego słowa?![]()
Hahahhahahabył tu kiedyś na forum wątek jakiegoś chłopaka, który pytał się czy przez majtki można zajść w ciażę, bo dziewczyna majtkami ocierała się o jego trzonaczy jakoś tak to szło
no i zostało
![]()
też kojarzę ten temat i faktycznie on wypisywał do różnych dziewczynOj to dawno było. Nie było jakiegoś trolla który wypisywał na priv i zapraszał na swojego trzona? Coś takiego kojarzę, ale może mieszam...
Nie wiem czemu po wejściu w tytule jest napisane 5 sztuk ale dalej w opisie jest, że 2 oo po 5 sztukOoooo ddawaj linka![]()
Nieeee nie robiłam. Już mi szkoda pieniędzy na te testu. Pojade dziś do lekarza a jutro na betę i progaWitajcie w czerwcu!
Niech ten m-c przyniesie wiele buteleczek Nam .
Cieszę się, bo moj maż od 22.06 będzie juz w domu stale i wtedy nie ma bata że sexrandki będą w czasie i o czasie jakikolwiek wynik przyniesie mi maj, a niestety szanse marniutkie.
@997tennumertoklopoty na Twoim miejscu pojechałabym ma wizytę i pogadała z lekarzem. Będziesz miała ten komfort, że jesteś pod opieką i czujnym okiem specjalisty. Mam nadzieję, że to nie powtórka z rozrywki, czy robiłaś dziś test?
o której masz lekarza?Nieeee nie robiłam. Już mi szkoda pieniędzy na te testu. Pojade dziś do lekarza a jutro na betę i proga
a co myślicie o tych owulakach? Bo właśnie mają dzisiaj przyjść i się zastanawiam czy dobrze się będą wybarwiać. Chciałam kupić te horieny ale źle opinie miały.Nie wiem czemu po wejściu w tytule jest napisane 5 sztuk ale dalej w opisie jest, że 2 oo po 5 sztuk
o 16:45o której masz lekarza?![]()
to trochę czasu jest. trzymam kciuki aby zleciałoo 16:45ma super opinie także liczę, ze dowiem się dziś czegoś cudownego
wstałam oczywiście zero krwawień zero plamien… ehh