amusedxxx
Moderator
niee, ja mam wersje premium jeszcze do sierpnia i nie ma temperatury w polskiej wersji jezykowejaż sprawdziłam o czym piszecie z tym flo i kurde co za masakra, co oni zrobili? Może jest w płatnej wersji temperatura teraz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
niee, ja mam wersje premium jeszcze do sierpnia i nie ma temperatury w polskiej wersji jezykowejaż sprawdziłam o czym piszecie z tym flo i kurde co za masakra, co oni zrobili? Może jest w płatnej wersji temperatura teraz?
Byłam w przychodni lekarskiej nie ma wyników!!! Szczerze przynajmniej wiem że jak będę musiała szybko wyniki to muszę gdzie indziej robić badania ! Bo to już zart pani w rejestracji powiedziała że może po południu będą...Masz wyniki?
mam gorszy z Perfecty - grejfrut kawą. Matko bosko z córko jak śmierdzi......Największa chujoza jakiej używałam!
i to jest rozsadne podejscie, ja chcialam powtorzyc zeszlomiesieczny sukces, bo ewidentnie strategia byla dobra xdU nas co drugi dzień bez spiny od 4dc, a ostatnie dni nawet 2 dni przerwy i dopiero wczoraj było, więc mi pasuje tak co drugi dzień poki pasek nie nabierze wartości conajmniej 0.8 +. Tym razem czekam na te moje dwa dni wodospadu śluzu, ktore zawsze mam, a do tej pory mąż znikał.mi akurat w te dwa dni - moja głowa ustaliła, że to jest przyczyna braku ciąży i tego się trzymamwięc w te dwa dni wodospadu będzie sex dzień po dniu i mam nadzieję, że cykl w bambuko mnie nie zrobi i nie skaże mnie teraz z takim extra planem na bezowulacyjny
![]()
może to będzie PIK z zaskoczenia?U mnie dzis pojawia się łaskawie śluz płodny, ale lh ma na mnie wyj...ne... pasek na poziomie 0.17temperatura też troszkę w gorę zamiast max w dół
temperatura jest obiecująca, ale test średnio widać
To emocje... będzie dobrzePowiem Wam im bliżej histerolaparo to bardziej się sram. Dzis mi się jakies inseminacje śniły. Już mi na głowę idzie![]()
No oby, bo mam plan, tylko pęknięcia pęcherzyka potrzebujemoże to będzie PIK z zaskoczenia?![]()
Pęknie, tylko jest leniwyNo oby, bo mam plan, tylko pęknięcia pęcherzyka potrzebuje![]()